ACN İplik 38 personel alımı yapacak

Yayınlama: 14.08.2023
432
A+
A-

İş arayan ve işvereni buluşturan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, ACN İplik firmasının üretim bölümünde çalışmak üzere toplam 38 personel alımı yapacağını duyurdu.

İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında iş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan iş arayan vatandaşları havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstlenen İstihdam Merkezi, ACN İplik Kumaş ve Tekstil Sanayi firmasının üretim tesisinde çalışmak üzere 38 personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu daha paylaştı.

ACN İPLİK FİRMASI 38 PERSONEL ALACAK






İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezinden yapılan açıklamada, ACN İplik Kumaş ve Tekstil Sanayi firmasında çalışmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimizle iş birliği yapan ACN İplik Kumaş ve Tekstil Sanayi firması, üretim bölümünde çalışmak üzere personeller alacak. 3 ayrı kategoride yapılacak alımda genel kategoride; 18-35 yaş arası tercihen en az lise mezunu 30 kadın personel, boyahane bölümünde; 35 yaş altı, askerlik ile ilişiği olmayan, tercihen en az lise mezunu, görme problemi olmayan ve ağır işlerde çalışabilen 5 erkek personel ve bakım bölümü için mekanik, kazancı ve elektrik bölümlerine; 24-35 yaş aralığında, en az lise mezunu, deneyimli, askerlik ile ilişiği olmayan 3 erkek personel olmak üzere toplam 38 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 16 Ağustos Çarşamba günü 14.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda alınacak. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler.”

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş