Ahıskalı işadamı Tarık Celaloğulları İnegöllülere yardımı sürdürüyor

Ahıskalı işadamı Tarık Celaloğulları, İnegöllü iş adamı Ecevit Güneş ile irtibata geçerek İnegöl’deki 100 ihtiyaç sahibi aileye toplam 30 bin TL’lik destekte bulundu.

Yayınlama: 19.05.2020
4.561
A+
A-

İlçemizde vatandaşlarımız için birçok yardımda bulunan ve trafik kazasında hayatını kaybeden yeğeninin adını taşıyan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi ve babasının adını taşıyan Hayrullah Çikayeva Spor Salonu’nu da İnegöl’e kazandıran hayırsever iş adamı Tarık Celaloğulları, İnegöl’e yardımlarını sürdürüyor.

 

Ahıskalı işadamı Tarık Celaloğulları, İnegöllü iş adamı Ecevit Güneş ile irtibata geçerek, 100 aileye dağıtılmak üzere toplam 30 bin TL’lik yardımda bulundu.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ecevit Güneş, şu ifadeleri kullandı:

 

“Hayırsever iş adamımız Tarık Celaloğulları, her zaman olduğu gibi yine İnegöllülerin yanında olmaya devam ediyor. İnegöl’e birçok yatırım yapan iş adamımız, koronavirüs ve hemen ardından da Ramazan ayı nedeni ile İnegöllü vatandaşların bir nebzede olsa sıkıntılarını gidermek adına 30 bin TL’lik yardımda bulundu. İhtiyaç fişine çevirdik ve şuanda da vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık”

 

Güneş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Bu vesile ile iş adamımız Tarık Celaloğulları’na teşekkür ediyoruz. İnegöl’e göstermiş oldukları ilgiden dolayı müteşekkiriz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş