AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan’dan Son dakika İstanbul Açıklaması geldi….

İstanbul’da yapılan usulsüzlüğün ardından YSK tarafından seçimin tekrarlanması kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Hak yerini buldu” dedi.

Yayınlama: 07.05.2019
1.698
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, yenileceği açıklanan İstanbul seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ersan, tekrarlanacak seçimlerde AK Parti’nin açık ara seçimi kazanacağını ifade etti.

 

YSK YANLIŞLARIN ÖNÜNE GEÇTİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ersan, şu ifadeleri kullandı: “Ramazan Ayı ilçe halkımıza ve ülke insanına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rahmet ve bereket ayı kendini hemen gösterdi; İstanbul seçimleri iptal oldu. Bildiğiniz gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İstanbul’da çok büyük bir usulsüzlük yaşandı. Bir çok AK Partili vatandaşlarımızın oyları ilçe anlamında yerini bulurken, Büyükşehir anlamında yerini bulmamış ve usulsüzlük ile oylar karşı tarafa geçirilmişti. Bu konuda YSK’nın vereceği karara da her zaman saygılıydık. YSK geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile yapılan yanlışların önüne geçmiş oldu”

 

HAK YERİNİ BULDU

AK Parti’nin oylarının çalındığını ifade den Ersan, “Seçimlerde partimizin oyları resmen çalındı. Bunun önüne geçmek adına partililerimiz gerek sosyal medyada gerekse adli makamlarda halkımızın sesi oldu. Bugün YSK kararı ile seçimler yeniden yapılacak. Hak yerini buldu. Şimdi gelelim seçimlere, bu seçimlerden göreceksiniz AK Parti’miz, oy farkı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Çünkü bu seçimlerde çalamayacaklar” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş