AK Parti kadroları yeniden şekillenecek

Yayınlama: 12.09.2023
248
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen toplantının ardından yönetimde bulunan 11 isim istifasını yönetime sundu. İstifaların herhangi bir sorun nedeni ile değil, genel olarak yerel seçimler öncesi meclis üyeliği ve farklı konulardan dolayı olduğu öğrenildi. Öte yandan istifaların ardından verilen toplu fotoğraflardan ‘Durmak yok yola devam’ mesajı verildi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ana kademe toplantısının ardından, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde istifalar edildi. Yönetimde bulunan 11 isim istifasını ilçe başkanlığına iletirken, istifa eden yöneticilere plaketleri takdim edildi.

Öte yandan istifa eden isimlerin arasında Bilal Timagur, Sebahattin Ordu, Sedat Öpçiner, Mustafa Kılıç, Melih Ateş, Ekrem Kıvanç, Mutlu Bal, Serkan Çiğdem, Mehmet Altıntaş, Hatice Tuna, Serpil Kavukçu isimleri yer aldı.






İstifasını sunarak her zaman AK Parti için mücadele edeceğini belirten Bilal Timagur, şu ifadeleri kullandı:

“2020 Yılı Nisan ayı itibariyle atamayla, 27 Eylül 2020 itibariyle 7. Olağan Kongreyle göreve başladığım, omuzumda rozetini, elimde bayrağını, kalbimde sevgisini en güzel şekilde hissettiğim ak davamızın yönetim kurulu üyeliğinden, İlçe Başkanım Mustafa Durmuş ile yaptığım istişareler sonucunda müsaademi almış bulunmaktayım. Rıza-i İlahi düsturuyla mücadele ettiğim bu davada isteyerek olmaz, istemeden kırdığım, üzdüğüm kim varsa affola. Yolumuz Hak, davamız ak şiarıyla nice yeni hizmetler için mücadeleme devam edeceğim. Allah’a emanet olun”

AK PARTİ KADROLARI YENİDEN ŞEKİLLENECEK

Öte yandan AK Parti’de istifaların ardından kadrolar yeniden şekillenecek. Bu kapsamda partide güvenilir yeni isimlere görevlerin verileceği öğrenildi.

HEDEF YEREL SEÇİMLER

Öte yandan önümüzdeki yerel seçimlere de bir yandan hazırlanan ilçe başkanlığının seçim dönemindeki hazırlık çalışmaları da bir yandan devam ediyor.

Bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunulduğu, İnegöl’ü en iyi şekilde yönetme adına her türlü tedrisatın elden geçirildiği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş