Aka Pide İnegöllülerin damak tadına hitap ediyor

Yayınlama: 19.10.2023
536
A+
A-

İnegöl’de pide ve kebap konusunda tecrübeli personeli ile uzun yıllar bu sektörde hizmet veren Kenan Yavaş ve ekibi, ‘Aka Pide & Kebap’ isimli yeni işletmeleri ile İnegöllülere hizmet vermeye başladı.

İnegöllülerin damak tadına hitap eden ve tecrübeli personeli ile hizmet vermeye başlayan Aka Pide & Kebap işletmesi,  Burhaniye Mahallesi Yeşil Bursa Caddesi üzerindeki yeni yerinde müşterilerini ağırlıyor.

SEKTÖREL TECRÜBEYE SAHİP İŞLETME






İşletme yöneticisi Kenan Yavaş, Aka Pide & kebap işletmesi ile yeni bir atılım gerçekleştirdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Uzun yıllar bu sektörde çalıştık. Daha sonra bizlerde yeni bir işletme ile İnegöl’deki vatandaşların damak tadına hitap etmek istedik. Sektörel deneyimlerimiz ve tecrübeli personelimiz ile işe koyulduk ve ‘Aka’ ismi ile işletmemizi kurduk”

ÇOK ÇEŞİTLE İNEGÖL’ÜN DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR

İşletme hakkında bilgiler veren Yavaş, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü:

“Öncelikle olmazsa olmazımız hijyen konularına dikkat ediyoruz. İşletmemiz bu konuda gerçekten örnek işletmelerden biri. Öte yandan sektörde uzun yıllar hizmet verdiğimiz için aynı zamanda İnegöllü vatandaşlarımızın da damak tadına hitap ediyoruz. Müşterilerimizden de bu konuda güzel geri dönüşler alıyoruz. Pide, cantık, lahmacun gibi birçok çeşit ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz”

EVLERE SERVİS

Evlere servis yapıldığını da belirten Yavaş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Özellikle pandemi sonrasında vatandaşlarımız bir işletmede yiyip-içmek yerine kendi evinde bunu yapmak istiyor. Pandemide kazanılan bu alışkanlık, pandemi sonrasında da devam ediyor. Bu noktada bizlerde evlere servis hizmeti vermeye başladık. Şuanda gayet güzel gidiyor. İnşallah daha güzel olur”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş