Akbıyık Sultan İnegöl’de anıldı

Yayınlama: 03.06.2024
87
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Tekke Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen Akbıyık Sultan Ahmed Şemseddin’i Anma ve ikram etkinliği, bu yıl da gerçekleştirildi.

İnegöl’e bağlı kırsal Tekke Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen Akbıyık Sultan Ahmed Şemseddin’i anma ve ikram etkinliği bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğe, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, Tekke Mahallesi sakinleri mahalleye akın eden misafirlere kazanlarda hazırlanan pilavı ikram etti. Pilav dağıtımının ardından gerçekleştirilen mevlid programı, manevi bir atmosfer içinde icra edildi.






Etkinlik boyunca birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıkarken, mahalle sakinleri ve misafirler, Akbıyık Sultan Ahmed Şemseddin’in anısına düzenlenen bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, etkinlikte yaptığı konuşmada, geleneklerin yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, “Bu tür etkinlikler, toplumumuzun bir arada olmasını ve değerlerimizi yaşatmamızı sağlıyor. Tekke Mahallesi sakinlerini bu güzel organizasyon için tebrik ediyorum” dedi.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, etkinliğin manevi değerinin altını çizdi.

Yoğun ilgi gören etkinlik, mahalle sakinlerinin ve katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş