İNEGÖLLÜ GENÇ YAPTI

İnegöl’de yaşayan modifiye tutkunu Muhammet Ertem (24), hayalini gerçekleştirmek için yurt içi ve dışından çeşitli modofiye ekipmanlarını, Tofaş Doğan SLX marka aracına yerleştirerek hayalini gerçekleştirdi. Genç modifiye tutkunu, hayalini gerçekleştirmek için 60 bin TL ödediğini ifade etti.

Yayınlama: 25.12.2019
3.095
A+
A-

İnegöl’de yaşayan modifiye tutkunu Muhammet Ertem (24), hayalini gerçekleştirmek için yurt içi ve dışından çeşitli modofiye ekipmanlarını, Tofaş Doğan SLX marka aracına yerleştirerek hayalini gerçekleştirdi. Genç modifiye tutkunu, hayalini gerçekleştirmek için 60 bin TL ödediğini ifade etti.

Bursa (AA) İnegöl’de yaşayan modifiye tutkunu 24 yaşındaki Muhammet Ertem, hayalini kurduğu modifiye ekipmanlarını yurdun çeşitli kesimlerinden ve yurt dışından temin ederek, hayalini gerçekleştirdi.

Aracını bu yılın başında aldığını ve çeşitli işlemlerden geçirdiğini belirten Muhammet Ertem, şu ifadeleri kullandı;






“2019 Şubat ayında aldım aracı. Yaklaşık 3 yıldır hayalimdi. Aracı ilk aldığım gün itibari ile başladım bu işe. Jantlarım yaklaşık 3 aydır evde yatıyordu. Jantlarımı ilk tasarıma soktum ve kısa travers denen işlemi yaptık araca, motorunu yükselttik. Aşağı sürtüp araca zarar vermesin diye. Coil uygulaması yaptık araca. Arkasına flaş uygulaması yapıp, jantları dışarı attırdık. Aracı Ankara’ya götürüp üstüne sunroof açtırdık. İşçiliği profesyonel. Far siz uygulaması yaptık. stoplarını değiştirip el tasarımı krom stop taktık içine. Mor stop, içi komple dizayn edildi. El yapımı herşey. Aracın camlarını komple değiştirip, renkli cama çevirdik. Arka camlarında kelebek iptali vardı. Onları yaptık aracın. Yani tek tek komple uğraştık araçla”

TOFAŞSLX MARKA ARACA BMV EKİPMANLARI YERLEŞTİRİLDİ
Tasarımını güzelleştirmek için farklı ekipmanları aracına yerleştirdiğini belirten Ertem, “Araca güzel bir tasarım yapmam gerektiğini düşündüm. Bayağı uğraşlar sonucu araca BMV aynasını taktık. BMV vites topuzunu taktık. Türkiye’de 6 tane bulunan spor direksiyonunu kullandık. Araca son olarak BMV koltuklarını döşedik;e34 recaro.Aracın komple iç tasarımını yaptık. Teyp tesisatını kullandık. Aracı gelebileceği en iyi seviyeye getirdik. Alırken de zaten yüksek model tercih ettik ki herhangi bir kesiği, kusuru kalmasın diye” dedi.

60 BİN TL’YE MAL OLDU
Muhammet Ertem, yapılan ince işçilik ve ekipman maliyetlerinin toplam 60 bin TL’yi bulduğunu ifade etti.

MODİFİYE TUTKUSU ÇOCUK YAŞLARDA BAŞLADI
Modifiye tutkusunu çocuk yaşlarda başladığını belirten Ertem, şu ifadeleri kullandı:

“Modifiye hastalığı, bir abimiz vardı mahallede. Devamlı arabasını yıkardı. Günde 2 kere, 3 kere… Temiz bir arabayı yıkıyordu. Biz o zaman çocuktuk, bisikletlerimiz vardı. Bizimde bir gün böyle bir arabamız olur diye düşünürdük. Tofaş zaten kasası ile oynayabileceğimiz bir araç. Etiket taktığınız zaman, en ufak bir şey yaptığın zaman farkediyor. Araçta kendini gösteriyor”

‘ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ’
Aracın ince işçilik ve ekipmanlarla ilgi odağı olduğunu ve bu konuda güzel tepkiler aldığını belirten Ertem, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Çok güzel tepkiler alıyoruz, yorumlar olsun, sosyal medyada olsun, fuarlarda olsun… Türkiye genelinde 3 güzellik fuarına katıldım. 3 Fuarda da derece aldım. 2 Birinciliğim ve 1 üçüncülüğüm var. Allah nasip ederse bu sene de İnegöl’ü temsil edip, fuarlara katılarak kupaları alacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş