BAŞKASI OLSA SAYAR, SöVER AMA BAŞKAN BEYEFENDiLiĞiNDEN YiNE TAViZ VERMEDi

İnegöl Belediyesi tarafından koronavirüsedikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için yapılan etkinliğin ulusal basında yayınlanmasının ardından, Gazeteci Cüneyt Özdemir ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Şaşırdım Cüneyt bey, İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak isterdim” dedi.

Yayınlama: 12.12.2020
3.915
A+
A-

Vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla farkındalık çalışmaları yapan İnegöl Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını konu alan bir etkinlik düzenledi. İnegöl’de yeşil renkli küre şeklinde “koronavirüs kostümü” giyerek sokaklarda gezen belediye personeli, vatandaşlara maske, mesafe, temizlik kuralını hatırlattı.

 

Bu konuda yapılan haberlerin ulusal basına yansımasının ardından, Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından İnegöl Belediyesini ağır bir dille eleştirdi.






 

Bu eleştirilerin ardından kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Şaşırdım Cüneyt Özdemir bey. İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak isterdim. Sizleri İnegöl’ümüze davet ediyorum. Hem çalışmalarımızı yerinde görmüş olursunuz, hem de meşhur köftemizi ikram ederiz” ifadelerini kullandı.

 

TEPKİSİ BİLE BEYEFENDİCE

İnegöl Belediyesini eleştirmek isterken, vatandaşların da tepkisi ile karşılanan Cüneyt Özdemir’e beyefendice sitemde bulunan Başkan Taban’ın bu davranışı, vatandaşlar tarafından yine takdirle karşılandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş