Annesinin vasiyeti üzerine Ambulans bağışladı

İnegölspor kurucu başkanı iş adamı Hasan Bilge’nin kızı Ebru Bilge Akyön akciğer kanseri hastalığından kaybettiği annesinin vasiyeti olan 1 adet Ambulansı İnegöl Devlet Hastanesi’ne bağışladı.

Yayınlama: 10.06.2020
5.952
A+
A-

İş adamı ve İnegölspor Kurucu Başkanı Hasan Bilge(73)’nin eşi akciğer kanseri hastalığına yakalanan ve daha sonra tedavi gördüğü hastanede vefat eden eşi Kamuran Bilge(63), kanser hastalığına yakalandıktan sonra ailesine  İnegöl Devlet Hastanesi’ne bir ambulans bağışlamasını istedi.

 

Kızı Ebru Bilge Akyön(45) ile birlikte harekete geçen iş adamı Hasan Bilge İnegöl Devlet Hastanesi’ne bağışlamak üzere yaklaşık 450 bin TL maliyet ile sıfır kilometre bir ambulans alarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne bağışladı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan kadını Ebru Bilge Akyön, “Şubat ayında kaybettiğimiz annem Kamuran Bilge’nin vasiyeti olan ambulansı bir hafta önce hizmete sokmanın mutluluğu içindeyiz. Kendisini akciğer kanseri hastalığı nedeniyle kaybettik. Vefatından 15 gün önce hastaneye ambulans almak istediğini, insanların şifa almasını, memlekete bir faydası olması istediğini söyledi. Bizler de bir an önce annemiz hayattayken ambulansı getirip hizmete sokalım, onu görerek son nefesini versin istedik. Annemize ambulansı çalışırken göstermek nasip olmadı. Ancak yoğun bakımda yatarken, hastane yönetiminin yardımı ile alınan ambulansın fotoğraflarını kendisine gösterebildik. İçine giren herkese şifa olsun dedi ve o gece kaybettik. Şuanda ambulans bizim için anne yadigarı teselli. Bizim beklediğimiz tek şey onun içinde şifa bulan herkes annemizin ruhuna bir dua göndermesi. Hastanenin bundan önceki ambulansı hurdaya çıkıyormuş. Yeni bir ambulans için talepte bulunulmuş. Tesadüf annemizin bu isteği hastaneyi de mutlu etti” dedi.

 

 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş