ARAÇ TEYBiNi DüKKANINA UYARLADI

İnegöl’de yıllardan beridir kalaycılık-bakırcılık ile uğraşan Recep Serbest, araç teybini dükkanına göre uyarladı. Dükkana giren müşteriler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Yayınlama: 18.07.2019
868
A+
A-

İshakpaşa Camii’nin hemen karşısında bulunan ve yıllardır İnegöllülere kalaycılık-bakırcılık alanında hizmet veren Recep Serbest, bugünlerde ise farklı bir konu ile gündeme geliyor.

 

Serbest, araç teybini dükkanına göre uyarlarken, müşterileri ise durumu şaşkınlıkla karşılıyor.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Serbest, “Burada küçük bir radyomuz vardı. Yıllardan beridir onu kullanıyorduk. Zamanla sesi kısılmaya başladı. Daha sonra ise sesi hiç duyulmamaya başladı. Benimde aracımda bu teyp vardı. Daha sonra bir yakınım ile bu konuda konuşurken dükkana bunu uyarlayalım dedik. ufak bir adaptör aldık. Sonrasında ise bazı işlemleri gerçekleştirip, tamamen dükkanda kullanılabilir bir radyo haline geldi” dedi.

 

Serbest, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Biliyorsunuz fiyatlar bu aralar çok yüksek. Bir radyoya çok para istiyorlar. Bizlerde hem biraz değişiklik olur hem de tasarruf etmiş oluruz diye böyle bir şey yapma gereği duyduk”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş