Arama kurtarma malzemelerinin sahibine geri gönderdi

Yayınlama: 24.02.2023
388
A+
A-

İnegöl’de arama kurtarma ekibinin malzemelerinin olduğu poşet bir bayan tarafından alındığı görüntüler güvenlik kameralarına yansımıştı, konunun haber yapılması üzerine yanlış anlaşılmaların olduğunu belirten kadın, arama kurtarma malzemelerini aracı vasıtası ile sahibine iade etti.

İnegöl’de bir arama kurtarma ekibinden bulunan Ömer Mikailoğlu, Kemalletin Sami Paşa Caddesi’nde üzerinde bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği önüne gelerek arkadaşlarını beklemeye başladı.

Yanında bulunan poşeti kapının önüne bırakıp oturmaya başlayan Mikailoğlu, sırtı dönerek yol üzerinde zaman geçirmeye başladı.






Bir süre sonra poşeti almak için dönen Mikailoğlu, arakam kurtarma malzemelerinin olduğu poşeti yerinde bulamadı.

Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen Mikailoğlu, poşetin bir kadın tarafından alındığını gördü.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mikailoğlu, “Belki çöp sanıp almış olabilir. Lütfen alan bayan poşeti getirip aldığı yere, Ateş Karıncaları Derneğine veya İHH İnegöl derneğine teslim etsin. İçindekiler arama kurtarmada kullandığımız elbiseler ve malzemelerimiz var” dedi.

Yapılan haberlerin ardından poşeti alan kadının bir yakını durumu fark etti. Kadın ile iletişime geçen yakını, durumu haber verirken, kadın yanlış anlaşıldığını ve malzemeleri geri teslim etmek için aracıları aradığı öğrenildi.

Yanlış anlaşılmanın giderilmesinin ardından malzemeler sahibine teslim edildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş