ATEŞ KARINCALARI’NDAN öRNEK PROJE

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, Ağrı Doğubeyazıt Karakent İlkokulu öğrencileri için yardım kampanyası başlattı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Derneği Onursal Başkanı Fatih Bayram, bir öğrencinin giydirme bedelinin 170 TL olduğunu ve İnegöllü yardım severlerden destek beklediklerini ifade etti.

Yayınlama: 23.11.2017
751
A+
A-

İnegöl’ün en aktif gençlik oluşumlarından bir olan İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, örnek bir projeye daha imza atıyor. Doğubeyazıt’ın Karakent İlkokulu öğrencileri için bir yardım projesi düzenleyen Ateş Karıncaları, maddi durumu olmayan öğrencilerin giyim malzemelerinin karşılanmasını sağlayacak.

 

BİR ÖĞRENCİNİN GİYİNME BEDELİ 170 LİRA






Konu ile ilgili geçtiğimiz gün basın toplantısı gerçekleştiren Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Onursal Başkanı Fatih Bayram, “Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği olarak yine bir sosyal sorumluluk projesi ile kamuoyunun karşısındayız. Sosyal proje olarak başlattığımız bu yardım kampanyasında bu seferde hedefimizi Ağrı Doğubeyazıt Karakent İlkokuluna çevirdik. Yapmış olduğumuz yardım kampanyasını şu şekilde belirledik; özellikle değerli İnegöl esnafından yardım talep ediyoruz. Bir öğrencinin giydirme bedeli 170 liradır. Birer adet takke, atkı, kazak, mont, çanta ve ayakkabıdan oluşan bu yardım kampanyamıza katkıda bulunursak, şunu yerine getirmiş oluruz. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ‘Üç türlü dua vardır. Bir kavli dua. Fiili dua. Biz kavli duayı yaptığımıza inanıyoruz. Fiili duayı da yapmaya başlıyoruz. Hali duayı da inşallah Doğubeyazıt’a gittiğimizde oradaki ilkokulda bulunan minik yavrularımızla beraber onlara bu hediyeleri götürdüğümüzde, onlarla kucaklaşacağız. Ve bu kardeşlik köprülerini kurmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği olarak İnegöl’ümüze sesleniyoruz. Saygı değer hemşerilerimiz bir öğrencinin giyinme bedeli 170 lira. Bir öğrenciyi giydirebilmek için bizim banka hesap numaralarımıza veya telefon numarasından bizlere ulaşırsanız yardımı makbuz karşılığında alacağız. Ve resmi yollardan yardımı Ağrı Doğubeyazıt Karakent İlkokuluna götüreceğiz. Rabbim yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. Yapmış olduğumuz bu tür projelerde yanımızda duran İnegöl esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş