Av sezonu açıldı, İnegöl’de denetimler başladı

Yayınlama: 14.09.2023
125
A+
A-

1 Eylül itibari ile avlanma sezonunun açılması ile birlikte İnegöl İlçe Tarım ve İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından pazarlardaki balık tezgâhları denetlenmeye başladı.

1 Eylül itibari ile avlanma sezonunun açılmasının ardından ilçemizde de önlemler alınmaya başladı. Balıkların belirtilen şartları taşımaması durumunda idari yaptırımların yapılacağı daha önce açıklanmıştı.

1 Eylül av sezonunun açılması ile İnegöl İlçe tarım Müdürlüğü Su Ürünleri Personeli ile İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından ilçemizdeki pazarlarda denetimler başladı.






Bu kapsamda MER-PA’da bulunan balık tezgâhları personeller tarafından denetimlerden geçirildi. Denetimlerin yıl boyunca periyodik bir şekilde devam edeceği de açıklandı.

Konuya ilişkin İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “1 Eylül av sezonunun açılması ile İlçe Müdürümüz ve görevli su ürünleri personeli tarafından Perşembe Pazarı’nda rutin denetim ve kontrollerimiz yapılmış olup, tüm yıl boyunca periyodik bir şekilde kontrollerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş