AYILAR CEViZ BAHÇESiNE DALDI KIRILMADIK AĞAÇ KALMADI

İnegöl’e bağlı Aşağıballık Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ali Efe isimli vatandaşın ceviz bahçesine gece geç saatlerde ayılar girdi. Ceviz bahçesinde bulunan ağaçların dallarını kıran ayılar, mahalle halkını da tedirgin ediyor.

Yayınlama: 03.10.2018
1.213
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz günlerde İnegöl’e bağlı Aşağıballık Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Efe isimli vatandaşın ceviz bahçesine gece geç saatlerde ayılar girdi. Bahçeye giren ayılar, bahçede bulunan ağaçların %90’ına zarar verdi.

 

Mağdur olduğunu dile getiren bahçe sahibi Ali Efe isimli çiftçi, “Yağmur yağdığı için o gün ben bahçeye gelmedim. Bir gün sonra bahçeye geldim. Bahçenin halini görüyorsunuz. Ayılar girip her tarafı dağıtmış. Ağaçların dallarını kırmış. Bunların budaması derken, yine 2 yılı bulacak. Bu konuda çok mağdur kaldık. Büyük bahçede sadece 15-20 ağaç sağlam kalmış. Ağaçların %90’ı tamamen kırılmış” dedi.






 

Ali Efe tarlada meydana gelen olayın ardından, mahallenin diğer çiftçilerinin de çok tedirgin olduğunu ifade ederek konuşmalarını tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş