AYTEKİN TORUN MAZBATASINI ALDI

Haftasonu kongresi yapılan MHP İnegöl İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığına seçilen Aytekin Torun ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.

Yayınlama: 03.09.2020
623
A+
A-

 

Konu ile ilgili MHP İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada ,”MHP İnegöl İlçe Teşkilatı’nın 29 Ağustos Pazar günü Sani Konukoğlu Konferans salonunda yapılan 13.Olağan Kurultayı’nda MHP ilçe başkanlığına seçilen AYTEKİN TORUN Başkanımız mazbatasını almıştır. Mazbata almaya yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte giden İlçe Başkanımız AytekinTorun,a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Sayın Yusuf DEMİR Bey’ vermiştir” ifadeleri kullanıldı.

DEVLET BAHÇELİYİ ANLAYAN 






İlçe Başkanı Aytekin Torun ise, “MHP İnegöl İlçe Başkanı olarak liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlayan, Cumhur İttifakı’nı idrak eden deneyimli ve yetkin bir kadro ile tekrar Bismillah diyerek ve güzel bir görev paylaşımı yaparak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Milliyetçi Hareket Partimizin bir neferi olarak üstlenmiş olduğum ağır sorumluluk bilinci,gururu,sevinci ve Yüce ALLAH ‘ a şükür nidasıyla; İnegöl Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak, İnegöl için, İnegöl Halkımız için hizmetinizdeyiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş