Azra’dan çağrı var

Öksürük şikayetiyle başvurduğu hastanede lenf kanseri olduğunu öğrenen ve kendisinden alınan kök hücrenin nakledilmesiyle sağlığına kavuşmasını bekleyen 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Elif Azra Bulut, düşen kan stokları nedeniyle herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

Yayınlama: 07.05.2020
3.767
A+
A-

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinde ikinci sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Elif Azra Bulut, 7 ay önce öksürük ve nefes almada zorluk şikâyetiyle İnegöl Devlet Hastanesine başvurdu. Bulut’a, sevk edildiği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde lenf kanseri teşhisi konulmuştu.

 

Kendinden alınan kök hücrenin nakledilmesiyle ilik nakline ihtiyacı kalmayan Elif Azra Bulut sağlığına kavuşmayı bekliyor.






 

Sağlığına kavuşmayı bekleyen Elif Azra Bulut Türkiye’de coronavirüs salgını nedeniyle düşen kan stokları ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu. Bulut yaptığı çağrıda, “Türkiye genelinde kan stoklarında ciddi bir düşüş olduğu açıklandı.  Kan her zaman insanlar için bir ihtiyaçtır. Tüm vatandaşlarımızı en yakın  Kızılay Kan merkezlerine giderek kan bağışında bulunmalarını rica ediyorum. İnegöl’de 11,12 ve 13 Mayıs tarihlerinde iftardan sonra Anadolu İmam Hatip Lisesinde Türk Kızılay Kan Aracı bulunacak. KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş