BABASULTANLILARDAN ULAŞIM TALEBi

Kestel’e bağlı olan Babasultan Mahallesi sakinleri, resmi işler dışında Kestel’e uğramadıklarını ifade ederek İnegöl’e bağlanma isteğini tekrar gündeme getirdiler. İnegöl’e ulaşım olmadığı için zorlandıklarını ifade eden Babasultanlılar, bu konuda yetkililerden yardım beklediklerini ifade ettiler.

Yayınlama: 05.11.2018
913
A+
A-

Yıllarca İnegöl’e bağlanması gündeme gelen ama bu istekleri gerçekleşmeyen Babasultanlılar, gazetemize özel açıklamalarda bulundular.

 

İNEGÖL’E ULAŞIM ARACI YOK






Babasultan sakinlerinden Refik Karaşın resmi işler dışında her ihtiyaçlarını İnegöl’den karşıladıklarını ifade ederek, “Buradaki kardeşlerimiz iş için İnegöl’e gitmek istiyorlar. Herhangi bir ulaşım aracı olmadığı için İnegöl’e gidilemiyor. Bunu daha önce de gündeme getirmiştik. İnegöl bize daha yakın. Kestel 18-20 Kilometre, İnegöl 14-15 kilometre. Her şeyimizi İnegöl’den karşılıyoruz. Resmi işlerimiz dışında her ihtiyacımızı İnegöl’den karşılıyoruz. İnegöl’e ulaşım aracı yok. O nedenle herkes İnegöl’e kendi aracı ile gitmek istiyor. Aracı olmayanlar başka bir arkadaşının aracı ile ulaşımını sağlamaya çalışıyor. Ama İnegöl’e ulaşım için belediye aracı verilmiş olsa, millet daha rahat gidip gelecek. Biz istiyoruz ki bu konuda bize yardımcı olunsun. Hiç olmazsa ne kadar Kestel’e de bağlı olsak en azından sabah ve akşam olmak üzere İnegöl’e ulaşım  için bir araç verilmiş olsa daha elverişli olacak” dedi.

 

İNEGÖL’E GİTMEK İÇİN ARABA BULMAKTA ZORLANIYORUZ

Mahalle sakinlerinden Mehmet Efe ise, “İnegöl’e bağlansak bizim için daha iyi olur. İnegöl’e gitmek için araba bulmakta zorlanıyoruz. Kestel bize daha uzak bu nedenle İnegöl’e bağlansak bizim için daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

 

RESMİ İŞLER DIŞINDA KESTELE GİDEN YOK

“İnegöl’e bağlanma konusunu biz daha önce Kestel’e bildirdik ama mümkün olmadı” ifadeleri ile konuşmalarına başlayan Bilal Taşçı ise, “İnegöl’e bağlanmak bizim için daha avantajlı. Hem yakınlık hem de iş sahası açısından her anlamda daha avantajlı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın bu konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Köyümüzdeki insanların sadece resmi işleri için Kestel’e gittiğini söylesem yalan olmaz. Bütün alış verişimiz İnegöl’den. Yakınlık konusunda da bizim için daha avantajlı” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş