Başkan Aktaş’ın mutlu günü

Yayınlama: 03.09.2023
506
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın oğlu Mimar Safa Hilmi Aktaş ve Bedriye Taç çifti, görkemli bir törenle dünya evine girdi. Genç çifti, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın oğlu Safa Hilmi Aktaş, Bedriye Taç ile Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM)’de gerçekleşen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi. Siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin yer aldığı törene 4 bin 500 kişi katıldı. Muradiye Cami İmam Hatibi Lütfü Taş’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası nikah törenine geçildi. Genç çiftin nikahını ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Yıldırlar görevi gereği binlerce nikah kıyan Başkan Aktaş, bu kez oğluna nikah kıymanın mutluluğunu yaşadı.






Geniş katılımın olduğu nikah töreninde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Zengin, eski Bakanlardan Faruk Çelik, Cavit Çağlar ve Sebahattin Öztürk, eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Kütahya Valisi Musa Işın, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Murat Kolancı, BBP İl Başkanı Haldun Filizli, DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Hüda-Par İl Başkanı Mehmet Şimşek, gelin Bedriye Taç’ın kardeşleri Bilal Taç ve Beyza Taç nikah şahidi olarak yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kıydığı nikahın ardından TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç, Aile Cüzdanı’nı geline teslim etti.

Genç çifte mutluluklar dileyen Arınç, “Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başkanımızı çok eskinden beri tanıyorum. Dava arkadaşımız. Bu akşam hepimizi birleştirdi bu nikâh. Allah herkese böyle güzel bir akşamı nasip etsin. Bizim inancımız örf ve adetlerimiz evliliği çok kutsuyor. Toplumun güçlü olması için ailenin güçlü olması lazım. Evliliğe giden yolu açmak bizim görevimiz olmalı. Bugün 2 Eylül. Benim de bugün evlilik yıldönümüm. Manisa’da 2 Eylül 1970’de düğünümüz oldu. Allah her günümüzü bahtiyar etsin” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da duygularını şöyle dile getirdi: “Bugün farklı duygular içerisindeyim. 19,5 yıl boyunca binlerce nikah kıydım ama bu seferki çok farklı…Sevgili Oğlum Safa Hilmi ile hayatını birleştiren Bedriye kızımın nikahlarını kıydım. Ailemize Bedriye kızım da katıldı. Rabb’im mesut etsin. Artık ben de bir kayınpederim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş