BAŞKAN ERDOĞAN

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri dün nihayete erdi. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke vatandaşlarından aldığı oy ile yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. İlçemiz İnegöl ise, %70’in üzerinde oy ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi.

Yayınlama: 25.06.2018
1.308
A+
A-

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ve sandıkların büyük çoğunluğunun açıklanması ile AK Parti İlçe Başkanlığı Binası’nın önün AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili vatandaşların akınına uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar atılırken, coşku dolu anlar yaşandı.

 

Kutlama programı kapsamında kürsüye çıkarak ilk konuşmayı yapan Çiçeği burnunda Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Hakk’ın aşığı, milyonlarca insanın umudu, mazlumların yardımcısı; Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgilileri hoş geldiniz. İnegöl yine yapacağını yaptı teşekkür ediyoruz. Burada kazanan İnegöl’dür. 2001 Yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kuran sayın Cumhurbaşkanımız bir yola başladı. Bir çok hizmette bulundu. Ancak biz yetmez diyoruz. Hep birlikte yola devam edeceğiz” dedi






 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, “Muhteşemsiniz. Her zamanki gibi muhteşemsiniz. İnegöl bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızda oldunuz. Allah sizlerden razı olsun. Yine beraberiz ve bu kutlamayı beraber yapıyoruz. Bu demokrasinin bir şenliği. 2 Tane pırıl pırıl kardeşim 18 yaşında olmalarına rağmen milletvekili adaylığı cesaretinde bulundular. Onları canı gönülden kutluyorum. İnşallah gelecekte belki de ülkemizin belki de İnegöl’ün yönetiminde söz sahibi olacaklar. Böyle gençlerimizin sayısını artması için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerimizin önünü açtı. Biz yaşlıların tecrübesi, gençlerin enerjisi ile ülkemiz istediği hedeflere ulaşacaktır. Bundan şüpheniz olmasın. Sizlerin desteği olduğu müddetçe her zaman başımız dik, gururla çıtamızı her zaman daha yükseklere çıkaracağız. Bize inandığınız ve sandıkları patlattınız. Allah sizlerden razı olsun. Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yaptınız. Hepiniz sağolun varolun. Sizlerin sayesinde Cumhur İttifakı kazandı. Sizlerin gayreti desteği olmasaydı, bizler bir şey yapamazdık” şeklinde konuştu.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnanın ayaklarımın dizimin bağı çözüldü. O kadar harikasınız ki… Hepiniz sağolun varolun. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Bizlere her türlü şerefi yaşattınız. Allah sizlerden razı olsun. Bugün seçim nihayete erdi. Muhakkak suretle sevineceğiz. Milletimiz reisine yürü dedi, resimiz yoluna devam etti. İnşallah sizler bizlere güvendiniz, hiç bir zaman bu kadrolar bu günleri yerler altında almayacak. Bugüne kadar sizler için hizmetkarlık ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu ülkenin yiğit evladına güvendiniz, inandınız ve o size sordu; tamam mı? devam mı? dedi. Sizler de devam dediniz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş