KIRCALI MTAL BÖLGE FİNALLERİNDE

Bursa Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen; Genç Erkekler Taekwono İl Müsabakası elemelerinde İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi öğrencisi Melih Bayraktar Bursa İl İkincisi olarak Bursa’yı Bölge finallerinde temsil edecek.

Yayınlama: 03.03.2017
912
A+
A-

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Abdurrahim MERCAN; “Okul olarak kültürel faaliyetlerdeki başarımızı sportif alanlarda da sürdürüyoruz. Her yıl aldığımız başarılı sonuçlara bu yıl da yenilerini katıyoruz. Özellikle şiir, kompozisyon, resim alanları başta olmak üzere sportif anlamda da ön plana çıkıyoruz. Sene başından bu güne toplam yedi ayrı derece kazandık. Geçtiğimiz yıllarda voleybol, basketbol, futsal gibi sportif yarışmalarda ilçemizde ve Bursa da çeşitli dereceler aldık. Taekwando alanında da başarı kazanmamız büyük mutluluk” dedi.

 

Abdurrahim Mercan sözlerine devam ederek; “Öğrencimizin başarısında en büyük katkı Kafkasspor taekwondo antrenörü Mehmet Küçükdağ tarafından yapılmıştır. Okul derslerinden arta kalan zamanlarda antrenörünün verdiği destekle öğrencimiz kendini geliştirmiş ve başarıya ulaşmıştır. Mehmet Bey’e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca öğrencimizle okulda ilgilenen beden eğitimi öğretmenim Murat Sorguç’ a ve öğrencimiz Melih Bayraktar’a da teşekkür ederim” dedi.






 

Dereceye giren öğrenci Melih Bayraktar ise, “Aldığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Bu okula bu yıl kaydoldum. Ablam da bu okuldan mezun. Onun tavsiyesiyle bu okulu seçtim. Okulumuzun önceki yıllarda aldığı başarılar ve Mehmet Küçükdağ hocamın yönlendirmeleri yarışmalara katılma isteğimi güdüledi. Metin Kürümoğlu  ve Murat Sorguç hocalarımın da teşvikleriyle bu başarıya ulaştım. Her başarılı öğrencinin arkasında bir öğretmenin imzası vardır. Kendilerine ve okul müdürüme bana katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah Bölge elemelerini de aşarak ülke finallerine kalırım” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş