BATIDA NE VARSA DOĞUDA DA O OLACAK

Doğubayazıt Kayyum Yardımcısı olarak, o bölgede çeşitli hizmetlerin incelenmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması için 30 kişilik heyet ile Doğubayazıt’a giden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gazetemize açıklamalarda bulunarak, “Bizim hiç bir şekilde ortak paydada buluşamadığımız hiç bir konu yok. Toplumun arasında normal şartlar altında hiç bir sorun yok. Ama yanlış bilgilerle, fitne fesatla, halkın devleti ile problemi varmış gibi kafayı karıştırmaya çalışan terör gurupları var. Bunları

Yayınlama: 28.04.2018
705
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Genel Merkezi tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a verilen Doğubayazıt Kayyum Yardımcısı görevini devam ettiriyor. Bu kapsamda Başkan Taban ve beraberindeki 30 kişilik heyet, Doğubayazıt’a çıkarma yaptı.

 

3 KİŞİLİK HEYET İLE ZİYARET






Doğubayazıt ziyareti hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Biz buraya yaklaşık 30 kişilik bir heyet ile geldik. Başsavcımız, Jandarma Komutanımız, İTSO Başkanımız ve yöneticilerimiz, İnegöl’de iş adamı olup buralı olan, meclis üyelerimiz, AK Parti İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz ile beraber geldik. Yatılı Kuran Kursu ve aynı zamanda Taziye Evi bir yapının temel atma törenini gerçekleştirdik. Bunun yanında esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu hizmet alanlarında incelemelerde bulunduk. Bu vesile ile AK Parti Genel Merkezimizin verdiği görevi yerine getirmek adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Malum seçim sathı mahaline de girdik. Daha yoğun çalışmalarımız olacak ve Ramazan Ayı’da gelmeden bu programı icra edelim istedik. Allah’a çok şükür kazasız belasız da şuanda programlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

HERKES İNEGÖL’Ü BİLİYOR

“Gittiğim yerlerde İnegöl şehrini ve belediyesini duymayan var mı? diye soruyorum” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Taban, “Herkes İnegöl’ü duymuş. Çünkü burada sokaklarda bazı düzenleme alanlarını İnegöl Belediyesi olarak gerçekleştirdik. Mesela ufak çöp konteynırlarında, beraberinde bazı banklarda, bazı çiçekliklerde İnegöl Belediyesi ismi var ve bunun yanında burada bir İnegöl Caddesi var. İnsanlar bu nedenle çok memnun ve çok mutlu. O pozitif durumu ben burada hissettim” şeklinde konuştu.

 

BATIDA NE VARSA, DOĞUDA DA O OLACAK

Batının güzelliğinin doğuda da olacağını ifade eden Taban, “Benim Doğubayazıtlı vatandaşlarımıza söylediğim şuydu; bizim yaşadığımız bölgelerdeki tüm güzelliklerin burada olması gerekiyor. Bunun da olması için burada bir güven tesis edilmesi lazım. Burada huzurun olması için, insanların işine gücüne daha fazla eğilebilmesi için güven ve istikrarın olması gerekiyor. Bunun için milletimizin bu konuda gerekli adımlar atması gerekiyor. Hükümetimiz gerekli adımları atıyor, yatırımları yapıyor. Kayyum olarak atanan Kaymakamımız burada yolları yapıyor, kaldırımları yapıyor, tretuarları… Her alanda değişim var. Mesela pazar yerine girdik az önce. Burada insanların müthiş bir müteşekkir oluşu var. Pazar yerinin bazı kısımlarını bizim belediyemiz yapmıştı. İnsanların bizlere karşı çok sıcak yaklaşımları oldu. Biz, ‘İki şehir tek yürek’ dedik. Birlik ve beraberliğimize vurgu yaptık. Bizim hiç bir şekilde ortak paydada buluşamadığımız hiç bir konu yok. Toplumun arasında normal şartlar altında hiç bir sorun yok. Ama yanlış bilgilerle, fitne fesatla, halkın devleti ile problemi varmış gibi kafayı karıştırmaya çalışan terör gurupları var. Bunları da inşallah bir bir hükümetimiz ortadan kaldırıyor. İnşallah Doğubayazıt daha güzel olacak. Batıda ne varsa, doğuda da o olacak” dedi.

 

MÜTHİŞ BİR TURİZM POTANSİYELİ VAR

Doğubayazıt’ın turizm açısından önemli bir merkez olduğunu ifade eden Taban, sözlerini şu ifadeler ile tamamladı: “Buranın müthiş bir turizm potansiyeli var. Geçmişte rakamlar 100 bini aşmışken, şu hali ile turizm olarak buraya gelen insan sayısı 80 bin olarak ifade edildi. Bu rakam 500 binleri görebilir. Sadece İshakpaşa Sarayı çok büyük bir eser. Görülmeye değer bir eser”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş