Berberler geleneği sürdürdü

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Berat Kandili münasebetiyle bu sene 7. sini düzenlediği Mevlid ve Helva ikramı programını önceki gün akşam Yıldırım (Cuma) camiinde gerçekleştirdi.

Yayınlama: 02.05.2018
649
A+
A-

Düzenlenen programa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası yönetim ve denetim kurulu, Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkanı Arif Tak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Tanhan ve Yönetim Kurulu, Bursa Esnaf Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan, Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Dönmez, Demirciler Odası Başkanı Süleyman Cavcı, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Ak Parti milletvekili aday adayları  Mert Altın ve  Mahmut Türkün  katıldıç

 

Odanın kuruluşundan bu güne kadar ebediyete intikal etmiş berber ve kuaför esnafı ile faal üyelerin ebediyete intikal etmiş akraba ve aile efradı için okunan Mevlid ve duaların ardından kılınan namaz sonrası misafirlere helva ikramında bulunuldu.






 

Oda Başkanı Erhan Güven konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Öncelikle Berat Kandili münasebetiyle tüm üyelerimizin , tüm esnaflarımızın ve İslam aleminin Berat Kandillerini kutluyorum. 7.’sini  düzenlediğimiz Mevlid programı ve helva ikramımıza çok sayıda misafirimiz ve çok sayıda üyemiz katıldı. Ben katılımlarından dolayı herkese şükranlarımı sunuyorum. Mevlam yaptığımız duaları kabul etsin. Sağlıkla mutlulukla yeni kandillere erişmeyi nasip etsin. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş