BEREKET SOFRASI HACI YUSUF’TA KURULDU

Her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ Halk Günleri etkinliği, bu hafta Hacı Yusuf Şahin camiinin cemaat buluşmasıyla birlikte Pazar sabahı gerçekleştirildi.

Yayınlama: 05.02.2017
911
A+
A-

Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ve 2 yıldır artık Cuma sabahlarının vazgeçilmezi haline gelen Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliği, bu hafta Hacı Yusuf Şahin camiinde düzenlendi. Caminin her ayın ilk Pazar günü düzenlediği sabah namazı buluşmaları ve kahvaltı programıyla entegre edilen Bereket Sofrasına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Partili meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İnegöl Müftüsü Kazım Güzel’in de konuk olduğu Bereket Sofrasına, Hacı Yusuf Şahin Camii cemaati yoğun ilgi gösterdi.

 

BEREKET SOFRASI BU HAFTAYA MAHSUS PAZAR GÜNÜNE ALINDI






Sabah namazının kılınmasının ardından caminin karşısında bulunan öğrenci yurdunun yemekhanesinde hazırlanan kahvaltıya geçildi. Cami cemaati ile simit, zeytin ve peynir ile yapılan kahvaltı sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş gündeme ilişkin vatandaşlarla sohbet etti. Kahvaltı sonrası Bereket Sofrası buluşmaları hakkında konuşan Başkan Aktaş, Ramazan ayı ve beraberinde yaz aylarında verilen aranın ardından Bereket Sofrası buluşmalarına Ekim ayı itibariyle yeniden başladıklarını hatırlattı. Bereket Sofrası buluşmalarının her Cuma sabahı farklı bir camide devam ettiğini ancak bu haftaya mahsus programın Pazar gününe alındığını kaydeden Aktaş, “Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda halkımızla buluşma adına başlattığımız ve büyük bir teveccüh gören “Bereket Sofrası” birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir. Her Cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor. Bugün de istedik ki Bereket Sofrasını Hacı Yusuf Şahin Camisi cemaatimizle birlikte kuralım. Ancak programda bir değişiklik yaparak bu haftaya mahsus Pazar gününe aldık. Camimizin her ayın ilk Pazar sabahı cemaatle buluşma programı olduğunu öğrendik. Bizler de bu programa iştirak ederek Bereket Soframızı cemaat buluşmasında kurmak istedik. Bereket Sofrası buluşmalarıyla hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hemhal olalım istedik. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor. Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz” dedi.

 

Duaların da yapıldığı bereket sofrası buluşması sırasında mahalle sakinleri istek, talep ve şikayetlerini de Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iletme fırsatı buldular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş