BEŞİK GİBİ SALLANIYORUZ

Ülkemizde son günlerde sıkça meydana gelen depremler nedeni ile Türkiye’nin gündemi, ‘Deprem ve olası depremler’ oldu. Son 1 ay içerisinde ülkemiz beşik gibi sallanırken, gündeme gelen konular tedirginliği arttırıyor.

Yayınlama: 28.01.2020
673
A+
A-

Türkiye’de son bir ay içerisinde, Bursa, Kütahya, Manisa, Malatya, Elazığ, Çanakkale, Ankara, Aydın gibi illerimizde depremler meydana geldi.

 

Depremleri sıkça yaşanmasının ardından, vatandaşların sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar arasında en dikkat çekici 2 konu bulunuyor. Birinci konu HAARP ikinci konu ise ‘Ahir Zaman’….






 

DEPREMLERİN NEDENİ HAARP MI?

Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı (HAARP), iyonosferi incelemek için dünyanın en yetenekli yüksek güçlü, yüksek frekanslı (HF) vericisidir. Temel enstrüman 33 dönüm üzerine yayılmış ve 3.6 megawatt’ı üst atmosfere ve iyonosfere yayabilecek 180 HF çapraz dipol antenlerden oluşan fazlı bir dizi olan İyonosferik Araştırma Enstrümanıdır (IRI). İletim frekansları 2.7 ila 10 MHz aralığında seçilebilir ve antenler karmaşık bir fazlı dizi oluşturduğundan, iletilen ışın birçok şekil alabilir, geniş bir açısal aralıkta taranabilir ve çoklu ışınlar oluşturulabilir. Tesis, 3,6 MW iletim gücüne ulaşmak için her biri altı çift 10 kilowatt vericiye sahip 30 verici barınak kullanıyor.

 

1996 yılında Amerikalı bilim insanı Rosalie Bertell HAARP projesinin bir silah gibi kullanıldığı konusunda uyarmıştır. Kanadalı ekonomist ve yazar Michel Chossudovsky yayınladığı bir kitabında HAARP projesinin sel, fırtına, kuraklık ve deprem gibi doğal felaketlere yol açabilecek bir kapasiteye sahip olduğunu iddia eden kanıtlar sunmuştur.

 

HAARP projesinin İran, Pakistan, Haiti, Türkiye, Yunanistan ve Filipinler’de doğal felaketlere ve bazı ruhsal hastalıklara sebep olduğu iddia ediliyor.

 

AHİR ZAMAN

Sosyal medya üzerinden yapılan en çok yorumlardan bir diğeri ise ‘Ahir Zaman’ konusu oldu. Bir çok İslam Alimi’nin kıyamete yakın zamanlarda depremlerin meydana geleceği, ve bu depremlerin artarak devam edeceği vurgulanmıştır.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş