BiRi VEDA ETTi DiĞERi DUALARLA YOLA ÇIKTI

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Faruk Baştürk getirilmesinin ardından, İshakpaşa Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası dualar eşliğinde yeni dönem başlamış oldu. Eski Başkan Selim Emre Aydın ise, yayınladığı mesaj ile yeni gençlik kolları yönetimine başarılar diledi.

Yayınlama: 25.12.2020
1.214
A+
A-

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları bayrak değişimi gerçekleştirildi. Selim Emre Aydın’ın ardından yeni başkan Ömer Faruk Baştürk oldu.

 

Baştürk, yeni yönetimi ile birlikte İshakpaşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardından İshakpaşa Hz. Türbesi önünde yeni döneme başladı.






 

Öte yandan gençlik kollarına veda eden Selim Emre Aydın ise, bir mesaj yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

 

“Uzun yıllardır farklı kademelerde görev aldığım ve 3 yıldır Büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi kardeşim, yol arkadaşım Ömer Faruk Baştürk’e devretmiş bulunmaktayım. Başkanlığım süresince en büyük destekçim olan başta eşime, aileme, milletvekillerimize,  il başkanıma, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe başkanlarıma, Belediye Başkanıma, kadın kolları başkanıma, ilçe yöneticilerimize, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve teşkilatımın her kademesinde görev alan dava bilincine ve şuuruna sahip çok kıymetli genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. İstemeden de olsa kırdığım, üzdüğüm kim varsa benden yana haklarım helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin. Göreve gelecek olan Kardeşim Ömer Faruk Baştürk ve yönetim kurulunda görev alacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş