BİSİKLETLİ DÜĞÜN KONVOYU

İnegöl’de dünya evine giren Kadir, Ömür Aktürk çifti, farkındalık çalışmasında bulunarak düğün konvoylarını bisikletlerle yaptı. Konvoya İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da eşlik etti.

Yayınlama: 01.09.2019
867
A+
A-

Düğün konvoyu için toplanan kalabalık İnegöl Belediyesi önünde toplandı.

 

Konvoy için hazırlıklar yapılırken, konu ile ilgili ilk olarak açıklamalarda bulunan Damat Kadir Aktürk, “İnegöl bisiklet ve bisiklet sevenleri ile güzel bir ilçemiz. Bizde farkındalık yaratmak amacı ile eşimle bugün böyle bir düğün konvoyu yapmak istedik. Başkanımız sağolsun bize destek oldu. İnşallah güzel bir etkinlik olacak” dedi.






 

Gelin Ömür Aktürk ise, “Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl’e hep misafir olarak gelip gidiyordum. Artık burada yaşayacağım” şeklinde konuştu.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Kadir ve ömür çiftimize mutluluklar diliyorum. Şehrimiz bisiklet kullanımına çok müşahit bir şehir. Hatta 1945 yıllarında bisiklet ehliyeti şehrimizde verilmiş. İnegöl Bisiklet Kulübü ile bisikletseverlerimizi birleştirdik. İnşallah birazdan düğün konvoyu yapacağız. Bende kendilerine eşlik edeceğim. Bu bir cesaret işi, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan açıklamaların ardından bisikletli düğün konvoyu yola çıktı. Birçok vatandaş bisikletli düğün konvoyunu görünce şaşkınlığını gizleyemezken, yapılan etkinlik tam not aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş