BOŞNAKLARDA KAVUKÇU DöNEMi

İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği (İNBOSDER) olağanüstü kongresin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa Adli Kavukçu getirildi.

Yayınlama: 19.06.2017
863
A+
A-

 

Seçimin sonrası açıklamalarda bulunan Adli Kavukçu, “Bir önceki dönem Başkanı Şefik Memiş’in olağanüstü kongre kararı almasıyla aday oldum. Camiamızın önde gelen aileleriyleyaptığım görüşmelerdedesteklerini alarak bir yönetim kurulu oluşturdum. Bundan sonraki süreçte İNBOSDER olarak İnegöl’deki faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kültürel derneklerin günümüzde kâğıt oynanan kahvehane şeklini aldığını görüyoruz. Biz asla bu durumun içerisinedüşmeyeceğiz. Kültürel derneklerin asıl işlevi olan sosyal sorumluluklarını ve etkinliklerini artırarak devam ettireceğiz. Bundan sonraki süreçte derneğimizi bu yönetim kuruluyla ve derneğimiz üyeleriyle birlikte Boşnak camiasını birlik ve beraberlik içinde hak ettiği yere taşıyacağız, adından söz edilecek konuma getireceğiz. Eski Başkanımız Şefik Memiş’e bugüne kadar bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm ilçe halkımızın ve İslam âleminin kadir gecesini ve mübarek Ramazan bayramını şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 






YÖNETİM

Adli Kavukçu başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler eyer adı: Oğuz Koçan, Murat Balakuş, Vedat Mühürdar, Fikret Doyan, Hüseyin Uçaravcı, Sedat Eceryıldız, Sinan Akşeker, Talha Şeşka, Ömer Bali, Ayhan Sorguç, Mesut Toy ve İbrahim Efe, denetim kurulunda ise; Zeki Kurulmaz, Faruk Çelikbalta ve Yaşar Kansu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş