Bozbey’den İnegöl’e ‘raylı sistem’ sözü

Yayınlama: 05.03.2024
252
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün İnegöl’de farklı noktalarda ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Bozbey, İnegöl için raylı sistem projeleri olduğunu ve seçilmeleri durumunda bu projeyi hayata geçireceğini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey, geçtiğimiz gün İnegöl’e gerçekleştirdiği ziyarette büyük ilgi gördü. İnegöl Belediye Başkan adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Zemci Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları da Bozbey’e eşlik etti.

Bozbey’in ziyaretlerinin ilk durağı Atatürk Bulvarı esnafı oldu. Burada gerçekleştirdiği ziyarette Bozbey, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti. Ardından, Bozbey’in Pazartesi pazarındaki ziyareti gerçekleşti. Pazarda da sevgi ve alkışlarla karşılanan Bozbey, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.






İnegöl ziyaretinin son durağı ise İnegöl Alevi Kültür Derneği oldu. Bu ziyarete İnegöl Belediye Başkan adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Zemci Şahin, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üye adayları da katıldı. Dernek Başkanı Zeynel Baltürk’ün teşekkür konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Bozbey, başkan seçilmesi durumunda Bursa ve İnegöl’ü daha güzel bir şehir haline getireceklerini belirtti.

Bozbey, 5G projeleriyle ilçeleri birlikte tamamen gülümseyen, güçlü, güvenli ve gelişen bir Bursa oluşturmayı hedeflediğini vurguladı. İnegöl’e özel olarak sosyal, kültürel ve sanal alanda projeleri olduğunu paylaşan Bozbey, sorunların çözümü için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, İnegöl için raylı sistem projesini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş