BU YOLU KULLANANLAR DİKKAT !

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesi ile birlikte memleketlerine giden binlerce vatandaşın geri dönüşü Bursa-Ankara karayolunda yoğun bir araç trafiği oluşturdu. Trafik sıkışıklığı nedeniyle araçlar santim santim ilerleyebildi.

Yayınlama: 25.08.2018
1.445
A+
A-

Bayram tatilinin bitmesi ile birlikte binlerce tatilci geri dönüş için yollara döküldü. Trafik polisleri ve jandarma ekipleri de trafiği denetledi.

 

9 günlük Kurban Bayramı tatilini bitiren binlerce vatandaş, tatil yörelerine ve memleketlerine doğru yola çıktı. Tatilcilerin oluşturduğu trafiği emniyet güçleri de anbean kontrol etti. 30 derece sıcaklıkta yollara koyulan vatandaşlar sıkışan trafikte zor anlar yaşadı. Bursa- Ankara otoyolunda araçlar santim santim ilerlerken kilometrelerce kuyruk oluştu.






 

İnegöl giriş yolu üzerindeki bayram trafiği sürücülere zor anlar yaşattı. Bursa yolu üzerindeki binlerce araçlık kuyruk dikkat çekti.

 

Öte yandan bayram dönüşü için yollara dökülen vatandaşlar tarafından oluşan trafik sıkışıklığı nedeniyle İnegöl’de bulunan Rehber Trafik ve Asayiş Uygulama noktasında uygulamalara kısa süreliğine ara verildi.

 

Uygulama nedeniyle normal günlerde tek yön akan trafik bayram yoğunluğu nedeniyle iki şerit halinde ilerliyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş