BURSA ANKARA KARAYOLU TEHLiKEDE BARAJ SULARI SINIRA DAYANDI

Bursa Ankara Karayolu Babasultan Barajı mevkiinde baraj sularının artması ile Bursa Ankara Karayolu’nda tehlike çanları çalmaya başladı.

Yayınlama: 29.07.2019
1.483
A+
A-

Konu ile ilgili Kent Konseyi eski Başkanı Haydar Cerrah’ın girişimlerde bulunduğu, yapılan girişimlere rağmen konu ile ilgili kurumların herhangi bir çalışma gerçekleştirmediği öğrenildi.

 

ESKİ YOLA GİRİŞLER KAPATILDI






Babasultan Barajı’nın Bursa Ankara Karayolu’na dayanması nedeni ile tehlike çanları çalmaya başladı. Eski Bursa yolu tamamen sular altında kalırken, sürücülerin sıkıntı yaşamamaları için çalışmalar gerçekleştirilerek Eski yola girişler kapatıldı.

 

BARAJ SULARI YOLUN ALT KISMINA DAYANDI

Baraj sularının zamanla artması ile sadece Eski Bursa yolu değil, çevredeki ağaçlarda etkilendi. ağaçlar su altında kalırken, suların iyice artması ile Bursa Ankara Karayolu’na ramak kaldı.

 

CERRAH İLK ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Kent Konseyi eski Başkanı Haydar Cerrah, başkanlık döneminde gelen şikayetlerin ardından çeşitli girişimlerde bulundu. Cerrah’ın girişimlerine rağmen ilgili kurumun hiçbir çalışma gerçekleştirmediği öğrenildi.

 

ZAMANLA YOL ÇÖKEBİLİR

Baraj sularının artması ile birlikte tehlike çanlarının çaldığı Bursa Ankara Karayolu, baraj sularının artması ile altının oyulacağı öngörülüyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan bölgedeki vatandaşlar, suların git gide arttığını ve yola ramak kaldığını belirtti. Gerekli çalışmaların gerçekleşmemesi durumunda yolun alt kısmının zedeleneceğini belirten vatandaşlar, herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesi için ilgili kurumun durum değerlendirmesi yapması gerektiğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş