Çalışkan muhtar, yeni projelerini hayata geçiriyor

Yayınlama: 25.04.2024
1.876
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Bilalköy Mahallesi Muhtarı Ayşe Aker, Bilalköy’ün daha güvenilir bir mahalle olması adına mahallenin giriş ve çıkışına ve merkezine güvenli kamera sistemi kurdurdu.

İnegöl’e bağlı kırsal Bilalköy Mahallesi’nde hizmet veren muhtar Ayşe Aker, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden köyünün muhtarı seçildi.

Aker, tekrar göreve gelmesiyle birlikte, mahalle için yeni projeler üretme çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda, Bilalköy Mahallesi’nin giriş ve çıkışlarına, merkezine güvenlik kamerası sistemi kurulmasına karar verildi.






Muhtar Aker, projenin gerçekleştirilmesinde kendi çabalarının yanı sıra hayırseverlerin de desteklerinin olduğunu belirtti. Ayşe Aker, güvenlik kamerası sisteminin, mahalle sakinlerinin ve mülklerinin güvenliği için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Günhan, şu ifadeleri kullandı:

“Göreve başladığımız ilk günden itibaren, mahallemizin güvenliği en öncelikli konularımızdan biri olmuştur. Bu doğrultuda, mahallemizin giriş ve çıkışlarına, merkez bölgede bulunan camimizin çevresine güvenlik kamerası sistemi kurma kararı aldık. Bu proje, mahallemizin huzur ve güven içinde yaşaması için önemli bir adım. Hep birlikte çalışarak Bilalköy’ü daha da güzel bir yer haline getireceğimize inancım tamdır. Daha farklı projelerimiz de var. Allah’ın izni ile bu projeleri de hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hem mahallemiz hem de İnegöl’ümüz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş