Canını kurtarmak için yaptığı manevralar 2 kişinin yaralanmasına neden oldu

Yayınlama: 31.05.2023
494
A+
A-

Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından İnegöl’de şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan arbedenin ardından taraftarların arasından kaçarak canını kurtarmaya çalışan sürücü, 2 kişiye çarptı.

Galatasaray’ın şampiyonluğunun ardından İnegöl’de gerçekleştirilen kutlamalar sırasında Osmaniye Mahallesi Altay Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.Y. isimli sürücü, ailesinin de araçta olduğunu belirterek taraftarlardan yol istedi.

Bu sırada taraftarlarla tartışan sürücü Y.Y., otomobiline doğru taraftarların geldiğini görünce aracıyla bölgeden hızla uzaklaşmaya çalıştı.






Bu sırada ani manevralarla taraftarların üzerine aracını süren Y.Y., Nehir Ezgi Varol (20) ve Samet Ergezer (19) isimli taraftarlara çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra Y.Y. kendisini arayan emniyet ekiplerine bilgi vererek, karakola gidip ifade verdi.

Y.Y. ifadesinde, olay sırasında otomobilinde ailesinin olduğunu, taraftarların kendisine yol vermeyip araca hasar verdikten sonra paniğe kapılarak hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığını belirtti.

Öte yandan nöbetçi savcılığın talimatı ile Y.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan yaşanan olayda yaralanan Nehir Ezgi Varol (20) ve Samet Ergezer’in (19) sürücü Y.Y.’den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş