VATAN SEVGİSİ’NDE YARIŞTILAR

Cumhuriyet İlkokulunda bu öğretim yılında sürdürülen değerler eğitimi kapsamında Ekim ayı değeri olan “Vatan Sevgisi” değeriyle ilgili yapılan yarışmada, dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Yayınlama: 02.11.2020
655
A+
A-

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Demir, değerler eğitimi çalışmasının kendileri için en az akademik çalışmalar kadar önemli olduğunu, çünkü aileden tutunda bir milletin mutluluğu  ve düzenine kadar  değerlerine sahip çıkmaktan geçtiğini, eğitim ortamlarının ve aile eğitiminin bu temel üzerine inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

 

Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hayrettin Doğan ise, böyle bir etkinlikten dolayı okulda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, eğitimin olmazsa olmaz nihai hedefinin ahlaklı İnsan yetiştirmek olduğunu ve bu etkinliklerin de  bu hedefe ulaşmayı sağladığını, emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. 






 

İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin de, milletlerin değerleri sayesinde ayakta kalabileceğini, en önemli vatan sevgisi belirtisinin de çok çalışmak olduğunu, her ne iş yapılıyorsa yapılsın vatanı ve milleti için çok çalışarak kendimizi geliştirmenin en büyük vatanseverlik olduğunu söyledi. 

 

Konuşmaların ardından dereceye girenlere belge ve ödül töreni yapıldı. 

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş