MiSAFiRLER BURADA AĞIRLANACAK

İnegöl’e bağlı kırsal Olukman Mahallesinde dışarıdan gelen misafirlerin kalması için 4 kişilik misafirhane yapıldı. Mahalle Muhtarı Yıldıray Mutlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Köyümüze dışarıdan gelen misafirlerin kalmaları için muhtarlığımızın yanında bulunan boş odayı değerlendirerek misafirhane yaptık” dedi.

Yayınlama: 25.07.2019
691
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde 32 hanesi bulunan ve 8 muhtar adayı olduğu için ulusal medyada da gün olan Olukman Mahallesi, şimdi faaliyete geçirilen misafirhane ile gündeme geldi. Seçim sonrasında yeni seçilen Muhtar Yıldıray Mutlu, köye gelen misafirlerin konaklayabileceği misafirhaneyi faaliyete geçirdi.

 

Olukman Mahallesi Muhtarı Yıldıray Mutlu, kırsal mahallede misafirhane bulunmadığı için yaz aylarında tarlada çalışmak için mahallelerine gelen işçilerin sıkıntı çektiğini, bu konuyu belediye ile birlikte hareket ederek çözdüklerini belirtti.






 

Mutlu, sadece işçilerin değil köye farklı yerlerden gelen misafirlerin de misafirhanede kalabileceğini belirterek, “Biz Anadolu insanı olarak misafire önem veririz. Köyümüze gelen her misafirin başımızın üstünde yeri vardır. Muhtarlığımızın yan tarafında kullanılmayan atıl bir boş oda vardı bizde bu odayı nasıl değerlendirebiliriz diye düşünürken, aklımıza misafirhane yapma fikri geldi. Özellikle yaz aylarında köyümüze dışarıdan buğdaylarımızı ve otluklarımızı biçmek için gelen biçercilerin kalma sorunu vardı. Bizde bu sorunu ortadan kaldırmak için mahalle halkımızla böyle bir şey yapmak istedik. Yaptığımız bu misafirhanede köyümüze gelen her misafir kalabilir. Biz bu konuyu İnegöl Belediyesine bildirdiğimiz zaman, yapabileceklerini söylediler ve yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonucunda misafir hanemizi aktif bir hale getirdik. Desteklerinden ötürü İnegöl Belediyesine ve mahallemizin halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş