Türk mobilya sektöründen Çin’e çıkarma

Yayınlama: 14.09.2023
172
A+
A-

Türk mobilya sektörü, dünyanın önemli organizasyonlarından olan Furniture China 2023 Uluslararası Mobilya Fuarına çıkartma yaptı. TİM Başkan Vekili ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye’nin mobilya ihracatında dünyanın en büyük sekizinci ülkesi olduğunu belirterek, bu tarz organizasyonların yeni iş birlikleri ve anlaşmalar için verimli olduğunu ifade etti.

TİM Başkan Vekili ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, İİB Genel Sekreteri Doğuş Tozanlı ve MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan da fuardaki Türk şirketlerini yalnız bırakmadı.

Türkiye’nin Şanghay Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin ile ticaret müşavirleri Tuğçe Terzi Parlak ve K. Yaprak Taşar da fuarda Türk markalarını ziyaret etti.






Burada açıklamalarda bulunan TİM Başkan Vekili ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye’nin mobilya ihracatında dünyanın en büyük sekizinci ülkesi olduğunu hatırlatarak,

“İstanbul Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, İİB Genel Sekreteri Doğuş Tozanlı ve MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan ile birlikte Furniture China 2023 Uluslararası Mobilya Fuarına katıldık. Mobilya ihracatında dünyanın en büyük sekizinci ülkesiyiz. Bu tarz organizasyonlar yeni iş birlikleri ve anlaşmalar için verimli ortamlar yaratıyor. Üretim gücü ve tasarımda ulaştığı kalite ile dünya mobilya sektörünün önemli oyuncularından biri olan ülkemizi sahip olduğu bu potansiyelle ilk altı büyük ülke arasına girebilmesi için büyük çaba ve gayret sarf ederek sektör olarak çalışmaya devam ediyoruz. Türk mobilyalarının tasarım ve kaliteleriyle büyük beğeni topladığı fuar da bizleri yalnız bırakmayan Türkiye’nin Şanghay Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin ile ticaret müşavirleri Tuğçe Terzi Parlak ve K. Yaprak Taşar da ayrıca teşekkür ederim”  dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş