İnsanlar mutsuz

Seçim çalışmaları ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, “Fiyatlarda etiketlerde insanların alım gücünü düşürmüş durumda. Bu arz talep meselesiyle alakalı bir durumdur. İnsanlar mutsuz bir durumda” dedi.

Yayınlama: 05.02.2019
783
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına başlayan Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün itibari ile görüyoruz ki, biz daha sormadan insanlar kendi şikâyetlerini bize dile getiriyorlar ve çözüm önerisi bekliyorlar. Biz açıkçası böyle şeyler bekliyorduk ama bu kadar olacağını tahmin etmiyorduk. 2 akşam önce Kafkasspor Derneğimizi ziyaret ettik. Sağ olsunlar çok karabalık bir şekilde karşıladılar. Şuanda projelerimizi anlatmak için biz sahaya çıkmıyoruz. Konuşalım, oturalım, çay içelim, insanların istek ve taleplerini dinleyelim. Sadece sohbet ve analiz yapmak için sahada bulunuyoruz. Dün itibariyle pazaryerini gezip halkın içerisinde bulunmak istedik. Ne yazık ki bizim çocukluğumuzda gezdiğimiz pazar yeriyle şimdiki Pazar yeri arasında çok da bir fark yoktur. Biz daha modern Pazar yerleri yaparak halka hizmet vermek istiyoruz. Dün adeta yazdan kalma günler gibi havalar sıcaktı ama buna rağmen pazarda bir durgunluk söz konusuydu. Fiyatlarda etiketlerde insanların alım gücünü düşürmüş durumda. Bu arz talep meselesiyle alakalı bir durumdur. İnsanlar mutsuz bir durumda. Pasif bir Pazar yeri olarak orayı nitelendirmek yanlış olur orayı, onlar bizim insanlarımız, hizmeti bizim onların ayağına götürmemiz gerekiyor.  Bir vatandaşımız şunu söyledi elektrik panosundan alınan elektrik kabloları yerlerde, yağmur yağıyor ve bu çok büyük tehlike arz ediyor. Geçen bir patlama oldu inanlar orada ölebilirdi. Yetkililere bu durum bildirilmesine rağmen ilgilenen olmadı. İnsanların istekleri aslında fazla değil. 5 günden beri biz farklı noktalara girip insanları dinliyoruz. İstekleri ulaşım, musluktan akan temiz su ve temizlikle alakalı daha uygun hizmetler. Farklı projeler çıkar diye aslında biz böyle ön geziler yapıyoruz” dedi.

 

Özdemir sözlerine şöyle devam etti; “Sabah şöyle bir soru geldi izim arkadaşlarımızdan, iktidar partisi varken belediyeye onlardan sıcak bir para girdisi oluyor peki siz geldiğinizde belediyede para olmadığını da varsayarsak siz nasıl idare ettireceksiniz. Belediye para üreten bir yer değil neticede halka çalışan bir nokta ama bununda bir geliri var. Ben diyorum ki 1 TL’lik işi 3TL’ye yaparsanız Ankara bize çuval dolusu parada yollasa biz bu işi çeviremeyiz. Önce bizim bu zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor. Eğer ki bu zihniyet değişirse bu para bize yetecek hatta artacaktır bile. Tek bir hedefim var sokakta gezen veya kırsal alanda olan insanların bize soru sormaması, soru sordurmadığınız zaman her şey yolunu bulmuş demektir. Şimdi dün şunu söylediler seçim zamanı geldiğinde Pazar yerinde hepiniz gelip dolaşıyorsunuz. Ama seçim bittikten sonra gördüğümüz tek şey zabıtalar. Bizim kapımız kapalı olmayacak. Kim ne zaman ulaşmak isterse gelip oluşacak ve sorunlarını dile getirecek” diye konuştu.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş