ÇARŞISPOR’DA TRANSFER SüRüYOR

Bu sezon 1. Lig’e çıkmak için kadrosuna önemli oyuncular kazandıran İnegöl Çarşıspor, ku kapsamda Şevval Pervane ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 09.08.2017
1.034
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşıspor Başkanı Zeki Karakoç, şu ifadeleri kullandı: “Hedeflerimize ulaşmak için transfer görüşmelerimize devam ediyoruz. Bu hafta çapraz mevkiinde oynayacak olan Şevval Pervane ile sözleşme imzaladık. Kulübümüz gün geçtikçe güçleniyor. Bu hafta sonunda transfer ettiğimiz oyuncumuzla lige start vermiş bulunmaktayız. İki transferimiz daha kaldı ve bu transferlerimizi de gerçekleştirdiğimizde takımımız daha da güçlenecek “dedi

 

Şevval Pervane ise, “İnegöl Çarşıspor Kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Güzel bir aile. Bu aile içinde olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi.






 

ŞEVVAL PERVANE KİMDİR?

1996 Doğumlu olan Şevval Pervane, 1,78 boyunda. Çapraz oyuncu mevkiinde oynayan oyuncu, 2006 yılında DSİ Nilüfer Spor Kulübünde voleybol hayatına başladı. 2010 Yılında Bursa Spor Kulübünde alt yapıda görev alan Pervane, 2013 yılında Bursaspor, 2014 Yılında Manisa Alaşehir Spor Kulüb ve olarak 2015-2016 yılında Orhangazi Belediyespor Kulübünde forma giydi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş