CERRAH’A ORGANiK PAZAR

Eski beldelerde pazar kurulmasına rağmen, Cerrah Mahallesi’nde uzun zamandır pazar kurulamıyordu. Vatandaşların bu konuda talepleri doğrultusunda harekete geçen İnegöl Belediyesi, Cerrah’a organik Pazar kurulması için çalışmalara başladı.

Yayınlama: 24.08.2019
1.521
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, geçtiğimiz gün konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Cerrah meydanına yakın bir alanda çalışmaların start alacağını ifade etti.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN YOĞUN TALEBİ VARDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Cerrah Bölgemizde özellikle oradaki mahalle sakinlerimizin uzun zamandır, benim başkan yardımcılığı süresinde de benzer taleplerini yinelemişlerdi. Bunu sadece Cerrah olarak da düşünmemek lazım. Yakın köyleri de değerlendirdiğinizde, Kurşunlu’da pazarımız var, Yenice’de pazarlarımız var ama Cerrah bölgesinde pazarımız yok. Burada arkadaşlarımız meydana yakın olan bölgede bir rezerv alan vardı. O alanda yapılacak düzenlemeler ile burada güzel bir köylü pazarı diyeceğimiz, organik Pazar hayata geçirilmesi adına harekete geçtiler. Tabi bu başta oradaki mahalle sakinlerimizin ihtiyacını karşılamak üzere güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum” dedi.

 

10-15 GÜNE SÜRECİN TAMAMLANACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİM

Taban, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Arkadaşlarımız çalışıyor. Burada köylü pazarı ağırlıklı, kendi ürettikleri ürünü orada satabilsinler ve orada vatandaşlar en azından haftanın bir günü gidip oraya Pazar ihtiyacını gidermiş olacaklar. Başka bir noktaya gitmek zorunda kalmadan. Arkadaşlarımın bana ifade ettiği; orada el işler de satılabilecek. Sadece meyve ve sebze değil. Böyle bir planlama yapılıyor. Yaklaşık 10-15 güne sürecin tamamlanacağını söyleyebilirim”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş