Kamyonet otomobil ile çarpıştı 4 kişi yaralandı

Bursa-Ankara Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkıp koruma tellerini yırtarak karşı şeride geçen otomobil, kamyonetle çarpıştı. Kaza sonucu 4 kişi yaralandı.

Yayınlama: 09.02.2018
676
A+
A-

Edinilen bilgiler göre kaza Bursa-Ankara Kara yolu üzeri MER-PA mevkiine meydana geldi.  İnegöl´den Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü 24 yaşındaki Ebru Şirin yönetimindeki 16 LF 729 plakalı özel otomobil Merkez Pazaryeri mevkiinde kontrolden çıktı.

 

Savrulan otomobil orta refüje çıkıp koruma tellerini yırtarak karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil, Ankara istikametinden gelip Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü 43 yaşındaki Ramazan Çıbık yönetimindeki 61 VS 256 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet orta refüje devrildi.






 

Feci kaza da kamyonet ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Ebru Şirin ile annesi 47 yaşındaki Elif Şirin ve Kamyonet sürücüsü Ramazan Çıbık ile yanında bulunan 25 yaşındaki Halil Özal´ın kurtarılması için herkes seferber oldu. Araçlarda sıkışan 4 kişi kaza yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarıldılar.

 

4 yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

 

ÇEKİCİ İLE KALDIRILDI

Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobil ile kamyonet çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş