CEZA YAĞDI

1 Şubat 2018 tarihinde, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Galatasaraylılar Derneği’nde meydana gelen cinayetin karar duruşması İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti cinayet zanlısı Ali Uzun’a adam öldürmeye teşebbüsten müebbet ve 9 yıl, kasten yaralama suçundan ise 3 yıl hapis cezası verdi.

Yayınlama: 26.02.2019
1.049
A+
A-

1 Şubat 2018 tarihinde Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde bulunan Galatasaraylılar Derneği’nde meydana gelen cinayet ile ilgili karar duruşması İnegöl Ağır Mahkemesi’nde görüldü.

 

Edinilen bilgilere göre 1 Şubat 2018 tarihinde Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde Galataraylılar Derneği’ne gelen emekli bekçi Ali Uzun ile dernek başkanı Aytaç Çalım arasında kavga çıktı. Kavganın ardından dernekten ayrılan ve bir süre sonra tekrar gelen Ali Uzun, tartıştığı evli ve 2 çocuk babası Aytaç Çalım’ı tabancayla öldürüp, kendisine engel olmak isteyen kardeşi Erman Çalım’ı da yaraladı. Polis tarafından yakalanan Ali Uzun mahkemece tutuklanmıştı.






 

Tutuklu sanık Ali Uzun İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkardı.

 

Mahkeme heyeti tutuklu sanığa adam öldürmeye teşebbüsten müebbet ve 9 yıl, kasten yaralama suçundan ise 3 yıl hapis cezası verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş