CHP’YE LOKMA TEPKİSİ

CHP İnegöl İle Teşkilatının lokma dağıtıp, vatandaşlara referandumda “Hayır” demeleri konusunda telkinde bulunmalarının ardından, Ak Partili olduğunu belirten bir vatandaş tepkisini göstermişti. Gösterdiği tepki kısa sürede sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından izlenen Ak Partili vatandaş, açıklamalarda bulunarak tepkisinin CHP’lilerce de olumlu karşılandığını söyledi .

Yayınlama: 20.02.2017
1.760
A+
A-

CHP İnegöl İlçe Teşkilatı’nın Sani Konukoğlu Camii önünde lokma dağıtıp, önümüzdeki referandum için vatandaşların “Hayır” oyu kullanması için çalışmalar yürütürken, AK Partili bir vatandaş kalabalığın arasına girip, ” AK Parti’ye makarnacı diyen zihniyet, bugün burada ‘Hayır’ için lokma dağıtıyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Eyüp Arslan isimli vatandaş, lokma dağıtımı gerçekleştirilirken, “AK Parti’ye makarnacı diyen zihniyet, bugün burada “Hayır” için lokma dağıtıyor. Ak Parti’ye makarnacı diyenler, pilavcı diyenler lokma dağıtıyor. Görün zihniyet arkadaşlar. Memleketimizin zihniyetini görün. Ak Parti’ye kömürcü diyenler lokma dağıtıp hayır dedirtiyor” dedi






 

Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada videosunu yayınlayan Eyüp Arslan isimli vatandaş, çok sayıda kullanıcı tarafından takip edildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatının geçtiğimiz gün düzenlediği bir programda tepkisini dile getirmek için video çekerek sosyal medyada paylaşan Eyüp Arslan, açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal medyada hızla yayılan videoyu neden çektiğini anlatan Arslan;  “Tepkimin sebebi, ben öncelikle evetçiyim. İkincisi ise bunlar sürekli Ak Partilileri, Ak Partiye oy verenleri  koyun olarak gördüler. Kömür, makarna alıp Ak Partiye oy veriyorsunuz dediler. Ben gelip burada gördüm. Bir taraftan iyi bir teşkilatlanma ile lokma dağıtıp, her lokma verdiği kişiye hayır verin talebinde bulunuyorlar.  Şimdi bize düne kadar kömür, makarna alıyor diyordunuz, siz neden şimdi bu şekilde yapıyorsunuz. Bunlarda bir zihniyet bozukluğu var yani” dedi.

 

CHP’Lİ VATANDAŞLAR OLUMU TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya üzerinden bir çok CHP’li arkadaşının videoyu izlediğini ve olumlu tepki verdiğini belirten Arslan, “Bende buraya gelip durumu gördükten sonra dayanamayıp bir video çekip sosyal medyada paylaştım. Kendi CHP’li arkadaşlarım paylaştığım videoya yorum atarak bizi takdir edip , bizim partimiz nasıl bu hale geldi diye kendileri tepki gösteriyor” dedi.

 

BU DAVRANIŞ OKYANUSTA SU DAMLASI

Arslan, vatandaşların referandumda evet oyu kullanması gerektiğini belirterek, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Her şey ortada. Bizim yaptığımız bu davranış okyanusta su damlası bakın 15 temmuzda neler oldu. Öncesinde neler oldu. Bunları iyi düşünmek lazım”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş