ÇİFTÇİLERE MÜJDE

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Türkiye Ziraat Odaları Birli (TZOB) Başkanı Şemsi Başraktar’ın girişimleriyle Tabela Faiz Oranı’nın %16’dan %12’ye düşürüldüğünü açıkladı.

Yayınlama: 16.11.2019
613
A+
A-

Çiftçilerin uzun süredir beklediği faiz indirimi açıklandı. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’ın yoğun uğraşları ve görüşmeleri sonucu Ziraat Bankası, çiftçiyi rahatlatan indirim rakamlarını duyurdu. Ziraat Bankasında tarımsal ekipman ve traktör kredilerini kapsamak üzere Tabela Faiz Oranı %16’dan %12’ye çekildi.

 

TÜM TARIMSAL EKİPMANLARI KAPSAMAKTA






Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan İnegöl Ziraat Odası Başkanı Seazi Çelik, “Türkiye Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şemsi Bayraktar’ın yapmış olduğu girişimler sonucund, Ziraat Bankası, Tabela Faiz Oranını yüzde 16’dan 12’ye çekti. Bu indirim tüm tarımsal ekipman ve traktör kredilerini kapsamaktadır. Böylece yüzde 25 ve yüzde 50’ye varan sübvanse indirimleri ile birlikte pamuk ve yağlı tohumlar çiftçisi yüzde 6’dan hububat ve baklagillerde yüzde  7.5’den kullandırılacaktır. Daha önce kullanılan kredilerde de faiz oranları düşecektir. Bu vesile ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği genel başkanımıza, çiftçilere sahip çıktığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş