ÇİNİLİ CAMİİ’NDE ŞEHİTLER ANILDI

İnegöl Çinili Camii Derneği tarafından geçtiğimiz gün bir program düzenlendi. Düzenlenen programda şehitlerimiz ile ilgili dualar edilirken, program sonrasında ise etkinliğe katılan vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Yayınlama: 29.03.2017
1.381
A+
A-

İnegöl Çinili Camii Derneği tarafından düzenlenen programda ilk olarak Şehitler ile ilgili dini sohbette bulunuldu.

 

Sohbetin sonrasında ise cami içerisinde programa katılan vatandaşlara yönelik ikramlarda bulunuldu.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Çinili Camii Derneği Başkanı İbrahim Ekin, “Bizler cami derneği olarak toplumun yararına olacak projeler üretmek amacı ile arkadaşlarımızla sürekli toplanıp istişareler yapıyoruz. Bu konuda da bildiğiniz gibi bir çok etkinliğin altına imzamızı attık” dedi.

 

Şehitler için yapılan programla ilgili bilgiler veren Ekin, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Çanakkale’nin geçilmez olduğunu herkese gösteren bir ecdadın torunlarıyız bizler. Çanakkale’de yokluk içerisinde yapılan mücadele ve Allah’ın da yardımı ile ecdadımız galip gelmiş ve bütün dünyaya Çanakkale’nin geçilmez olduğunu göstermiştir. Bizlerde ecdadımızı anmak ve onların torunları olarak onlara dua etmek için bir araya geldik. Ben katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir program oldu. Programın sonunda da etkinliğimize katılan vatandaşlara ikramlarda bulunduk” dedi.

 

Sabah buluşmalarının devam ettiğini ifade eden Ekin, “Sabah buluşmaları aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü de bildiğiniz üzere bir sabah buluşması daha gerçekleştirdik. Buluşmamıza toplam 150 kişi katıldı. Bu programları sürdürmeye devam edeceğiz. Kaynaşma ve birlik ile berberlikte hayır vardır. Bizlerde bunu yakalamak için vesile olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ramazan Ayı’nda bir dizi program icra edeceklerini belirten Ekin, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Ramazan Ayı yakalaştı. Geçmişte Ramazan Ayı’nda bir çok bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Bu yaklaşan mübarek ayda bir dizi etkinliğimiz olacak”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş