ÇOCUKLARA SÜRÜCÜ KARNESİ DAĞITILDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Ekipleri, “Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum” kampanyası çerçevesinde araçların içindeki çocuklara sürücü karnesi dağıttı.

Yayınlama: 01.06.2019
573
A+
A-

31 Mayıs-20 Haziran 2019 tarihleri arasında Ramazan Bayramı tatil dönemi süresince çocuklara yönelik İçişleri Bakanlığınca “Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum” sloganıyla başlatılan proje kapsamında en başarılı 100 karneyi dolduran çocuk, bisikletle ödüllendirilecek. Trafikte çocukların araç kullanan ebeveynlerinin yaptığı hataları bu karneye işleyecek.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Ekipleri, Bursa-Ankara Karayolu üzerinde yaptığı denetimler sırasında, durdurulan araçların içerisinde bulunan çocuklara, “Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum” projesini anlattı.






 

Ekipler, düzenledikleri karnenin fotoğrafını çekecek olan çocuklara, trafikkarnem hastagi ile twitter üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek paylaşım yapabilecekleri, bu paylaşımların arasından en çok beğenilen 100 karneye bisiklet hediye edileceği bilgisini aktardı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş