‘DARBECİ ABD’YE MESAJIMIZ VAR’

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, 15 Temmuz’un yıldönümünde İncirlik Üssü’nde ‘Darbeci ABD’ye mesajımız var’ sloganı ile protesto gösterisi düzenleyeceklerini belirterek, Adana’da gerçekleştirilecek olan program için otobüs kaldıracaklarını ifade etti.

Yayınlama: 13.07.2017
589
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sütcü, şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletimizin topyekun olarak vatanına hiçbir siyasi çıkar gözetmeden sahip çıkmasının birinci yıl dönümü yaşıyoruz. Bu bağlamda ülkemizin bir çok noktasında çeşitli etkinlikler tertip edildiği gibi İnegöl’ümüzde de bir çok aktivite yapılacaktır. Saadet Partisi olarak bizlerin bu darbe girişimi karşısındaki tutum ve davranışı başından beri bellidir daha darbe gecesi o dönemdeki Genel Başkanımız Mustafa KAMALAK bey sokağa çıkmış, bombalar altındaki meclise gitmiştir. İstanbul’da Milli Görüş mensubu bir çok şehit ve gazimiz olmuştur. Tekrar ifade etmek istiyoruz ki bizler Bağdat’ı da, Şam’ı da, Ankara’yı da bombalayan uçakların merkez üssünün İncirlik olduğunu biliyoruz”

 






İNCİRLİK’İN KAPATILMASINI TALEP EDİYORUZ

“Onlar bir plan yapmışlar ve fakat Allah bu plana müsaade etmemiştir. Türkiye, 15 Temmuz gecesi batının ipiyle kuyuya inilmeyeceğini görmüştür. 15 Temmuz gecesinden itibaren çok daha sıkı bir biçimde kenetlenmiş bir halk batının ipiyle kuyuya inilmeyeceğine inanmıştır. İncirlik Üssü bu topraklardaki 28 NATO üssünden sadece biridir. Ancak özellikle İncirlik Üssü’nün karşısında toplanmış olmamızın elbette bir sebebi var. Burası sıradan bir üs değildir. İncirlik yüksek bir jeopolitiğe sahiptir. Maalesef bu üs İslam coğrafyasının tam kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Kurulduğu günden bu yana Filistin topraklarının işgal edilmesine aracılık etmiş bir üstür. Kurulduğu günden bu yana İslam coğrafyasında kan ve gözyaşına sebep olmuş bir üstür. İncirlik, Türkiye’nin değil, İsrail’in güvenliğinin teminatıdır. Bu üs bölgedeki tüm terör örgütlerini beslemiştir. Bu üsten kalkan uçaklar Irak’ı vurmuştur. Bu üsten kalkan uçaklar Suriye’yi vurmuştur. Ve bu üsten kalkan tanker uçaklar 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin vurulmasına yardım etmiştir. İşte bu yüzden darbe gecesi, kalkışmaya örtülü destek veren ABD’yi İncirlik önünde protesto ediyoruz ve bir an önce İslam dünyasının bağrına saplanmış paslı hançer olan İncirlik’in kapatılmasını talep ediyoruz”

 

DARBECİ ABD’YE MESAJIMIZ VAR

“Kim önce ahlak ve maneviyat diyorsa, hesap vereceğine inanıyorsa, sorumluluk duygusu taşımayan kadrolarla bir yere varılmayacağına inanıyorsa, Kim hakkı üstün tutuyor, haklıyı savunuyor ve zulme karşı çıkıyorsa, kim barış ve huzur ortamından yanaysa, terör ve çatışmaya karşı ise, kim bu coğrafyada ırkçılık ve mezhepçilik yapmadan birlikte yaşamayı istiyorsa, kim bu coğrafyanın tekrar tarihe yön veren bir yapıya bürünmesini istiyorsa, kim her açıdan bu coğrafyanın her açıdan bağımsız ve kalkınmış olmasını istiyorsa, kim temel insan haklarının, inanç ve düşünce hürriyetinin, can, mal, din, akıl ve nesil emniyetinin özlemini çekiyorsa, kim müreffeh ve mutlu bir yaşam düşlüyorsa, kim hakkı üstün tutan adil bir düzen istiyorsa bunun yolu Avrupa Birliği’nden değil İslam Birliği’nden ve yeni bir dünyanın kurulmasından geçer. Dünya bizi aldatmasın. Makamlar mevkiler bizi aldatmasın. Evet bu darbe girişimi başarıya ulaşamamış ve ulaşamayacaktır. Ancak burada Saadet Partisi olarak kukladan çok kuklacıya dikkat çekmek istiyoruz. Oyuncudan çok senariste dikkat çekmek istiyoruz. Onun için Saadet Partisi olarak Anadolu Gençlik Derneği ile beraber Adana’da darbenin merkez üssü İncirlik’te darbeci ABD’yi protesto etmeye gidiyoruz. ‘Darbeci ABD’ye Mesajımız Var’ sloganıyla Anadolu Gençlik Derneğimizin düzenleyeceği protesto yürüyüşü ve akabinde ki Şehitleri Anma Programına İnegöl’den katılım sağlıyoruz. Bu bağlamda 13 Temmuz Perşembe akşamı 23:45’te İnegöl’den otobüslerle Adana İncirlik’e hareket ediyoruz. Katılım sağlamak isteyen ilçe halkımızı ön başvuru için ilçe teşkilatımıza bekliyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş