DiN GöREVLiLERiMiZE HEP iHTiYACIMIZ OLMUŞTUR

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada, “Milletimizin ve devletimizin din görevlilerimize tarihte hep ihtiyacı olmuştur” dedi.

Yayınlama: 02.10.2017
717
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “1986 yılından bugüne, 1-7 ekim tarihleri Camiiler ve Din Görevlileri haftası olarak ülkemizin 81 vilayetinde, 957 ilçesinde coşkuyla kutlanmaktadır. Camilerimiz, milletimizin kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığı, ibadetlerimizi yaptığımız kutsal mekânlarımızdır.  Din görevlilerimiz ise toplumumuz adına en büyük ve en yüksek sorumluluğu üstlenerek, toplumun gidişatını etkileyen en önemli unsurlardan biridir. Din görevlilerimizin yerinde ve zamanında yaptıkları çalışmalar,  var olan toplum ahlakını biraz daha pekiştirerek, ülkemizin ve milletimizin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesine vesile olacaklardır.  Milletimizin ve devletimizin din görevlilerimize tarihte hep ihtiyacı olmuştur” dedi.

 






KORUMAKLA MÜKELLEFİZ

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü ,”Ben bu vesile ile milletimizin camilerimizi, mescitlerimizi her türlü olumsuzluğa karşı korumaya ve kollamaya davet ediyorum.  İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânı olduğu gibi, korumakla mükellef olduğumuz mekânlardandır. Sözlerime son verirken içerisinde bulunduğumuz Camiiler ve Din görevlileri haftasında tüm din görevlilerimize çalışmalarında başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş