Diyanet Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı

Yayınlama: 04.03.2024
163
A+
A-

İnegöl Diyanet Gençlik Koordinatörü Hakan Kayretli, İnegöl’e değer kataca bir projenin temellerini atmaya hazırlandıklarını ifade etti. Diyanet Gençlik Merkezi inşa etmek için kolları sıvadıklarını belirten Kayretli, tüm ilçe halkından konuya ilişkin destek beklediklerini ifade etti.

Projenin kalıcı ve önemli olduğunu vurgulayan Kayretli, gençlere hem eğlenceli hem de öğretici bir ortam sunacaklarına dikkat çekti. Kayretli, İnegöl Diyanet Gençlik Merkezi’nde, kütüphane, masa tenisi, PlayStation, bilgisayar, langırt, mescit ve derslikler gibi birçok imkanın yer alacağını belirtti. Bu sayede gençlere çok yönlü bir hizmet sunmayı amaçlayan bir merkezin açılacağını belirten Kayretli, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayretli, projeye katkı sunmak isteyenlerin ayni ve nakdi yardımlarını beklediklerini ifade etti. Yardım yapanlara resmi makbuz kesileceğini belirten Kayretli, projenin şeffaf ve sağlam bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Kayretli, “İstiyorsan Hakk’a varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol, bağrında güller yetişsin.” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.






Öte yandan Diyanet Gençlik Merkezi’nin inşası için kermes düzenleneceği açıklandı. 7-8 Mart tarihinde İnegöl Çimen Camii’nde gerçekleştirilecek olan kermeste, yiyecek, içecek, mobilya ve züccaciye ürünlerinin yer alacağı öğrenildi.

Buradan gelecek olan gelirlerin ise tamamen İnegöl Diyanet Gençlik Merkezi’nin yapımı için kullanılacağı öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş