Diyanet gençlik sabah namazında bir araya geldi

Yayınlama: 29.02.2024
21
A+
A-

İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, ÇEDES Projesi kapsamında Dr. Emin Acar Ortaokulu değerler kulübü öğrencilerini sabah namazında bir araya getirdi.

İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesi çerçevesinde, Dr. Emin Acar Ortaokulu değerler kulübü öğrencileriyle bir araya geldi. 30 genç öğrenci ve öğretmenleri, Pazar sabahı Alanyurt Esentepe Camii’nde Gençlik Koordinatörü Hakan Kayretli ve Esentepe Camii İmam Hatibi Osman Seyran’ın katkılarıyla bir namaz buluşması gerçekleştirdi.

Program kapsamında, aile, sosyal ve kültürel ilişkiler içerikli değerler hakkında gençlere bilgi verildi. Namaz sonrasında öğrenciler, öğretmenler ve aileleri ile bir araya gelerek keyifli bir kahvaltı yapıldı. Çay eşliğinde gerçekleşen bu samimi buluşma, seher vaktinin verimli bir şekilde değerlendirilmesine katkı sağladı.






Gençler, cami atmosferinde edindikleri bilgilerle birlikte, birlikte geçirdikleri keyifli anlarla da sosyal bağlarını güçlendirdiler. İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, benzer etkinliklerle gençlerin manevi değerlerini güçlendirmeye ve toplumsal bilinci artırmaya devam edeceğini belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş