KORKUNÇ KAZA

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada, yol üzerinde maddi hasarlı kazaya karışan araçlara çarpmamak için ani manevra tır, yol kenarında park halinde olan mısır tanesi yüklü tıra çarptı. Kaza nedeni ile Bursa Ankara Karayolu’nda uzun kuyruklar oluştu.

Yayınlama: 26.12.2019
1.127
A+
A-

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa Ankara karayolu Kalburt mevkiinde meydana geldi. Arif Durna idaresindeki 16 NIN 71 çekici, 16 CUC 52 dorse plakalı TIR, Kalburt mevkiinde meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan araçlara çarpmamak için ani manevra yaptı.

 

Ani manevra sonrası kayganlaşan yolda durmaya çalışan Arif Durna idaresindeki tır, yol kenarında park halinde bulunan 63 B 5265 çekici, 63 DD 602 dorse plakalı tıra çarptı.






 

Kaza nedeni ile Arif Durna’nın kullandığı tırın ön kısmı uçarak yol kenarına düştü. Kazada yaralanan olmazken, park halindeki tıra yüklü olan mısır taneleri yola saçıldı.

 

Öte yandan yaşanan kaza nedeni ile Bursa Ankara Karayolundaki trafikte uzun kuyruklar oluştu.

 

Arif Durna’ya ait tırın ön kısmı çekici ile kaldırılırken, dorse ise başka bir çekici tarafından yoldan alındı. Yapılan çalışmaların ardından yol trafiğe açıldı.

 

Kaza anını anlatan Arif Durna, “Taksilere vurmamak için benzinliğe de girsem tehlike mecbur kamyona vurdum. Durduramadım yani. Zaten süratli de değildim. 70’le gidiyordum ama aniden önümde arabalar durunca, benimde durma şansım olmadı. Yerler yaş, arabada yüklü. Bende bir şey yok” dedi.

 

Konu ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş