“Dolandırıcılar İnegöl’de”

Fransa, Belçika, Hollanda ve Danimarka’da ikamet eden gurbetçi vatandaşları dolandıran şahısların İnegöl’de ikamet ettiği duyumunu aldığını iddia eden Kâmil Kılıç isimli gurbetçi vatandaş, İnegöllülere dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, “Bunlar profesyonel dolandırıcı. Yani biz yandık siz yanmayın. Ne yapacağız bilemiyorum. Cumhurbaşkanımıza yazdık. Müge Anlı’ya müracaat ettik. Ama hala beklemedeyim. Bunu İnegöl halkının bilgisine sunuyorum” dedi.

Yayınlama: 12.11.2020
3.684
A+
A-

Fransa, Belçika, Hollanda ve Danimarka ile yurt genelinde çeşitli dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelen iki ismin İnegöl’de olduğunu ifade eden gurbetçi vatandaş Kâmil Kılıç, gazetemize ulaşarak İnegöllüleri uyardı.

7sIMRA

Avrupa’da yayın yapan bazı yerel medya unsurlarında da gündeme gelen konularla ilgili de bilgiler veren Kılıç, İnegöllü vatandaşların dikkatli olmasını, çünkü birçok gurbetçinin dolandırıldığı iddiasında bulundu.






 

 

Belçika’dan gazetemize ulaşarak konu hakkında bilgi veren Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

 

“Ben Kamil Kılıç, aslen Sivas Şarkışlalıyım. Ama ikametim Belçika. Bundan 4 yıl önce Türkiye’ye gittim ve para vurdurdum 65 bin dolar, 5 bin 500 euro. Beni dolandıran kişilerin İnegöl ve civarında olduğunu duyu aldım. İsimleri Abdurrahman Kılıç ve Ali Rıza Kılıç. Abdurrahman Kılıç, inşaat sektöründe daire yapardı, bir daireyi birden fazla kişiye satarak insanları dolandırdı. Ali Rıza Kılıç ise sarraf işi yaparak hayatını yürütüyordu ama gurbetçilere yüksek miktarda kâr payı vaat ederek ikna etti. Aşağı yukarı bin kişiye yakın insanı dolandırdı. Bunlar dolandırdıktan sonra, 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından bu adamlar kayboldu. Bunların FETÖ terör örgütü ile bağlantılı olduğuna dair de canlı şahitlerim var”

 

Birçok yere müracaat ettiklerini ve haber beklediklerini belirten Kılıç, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Biz bu adamlardan paramızı isteyince, karşılığında ölüm tehdidi alıyoruz. Sonuçta hiçbir şey alamadık. Numaramızı engellediler. Benim istediğim İnegöl halkı ve İnegöl Emniyet Müdürü lütfen bu insanlara dikkat edin. Bunlar profesyonel dolandırıcı. Yani biz yandık siz yanmayın. Ne yapacağız bilemiyorum. Cumhurbaşkanımıza yazdık. Müge Anlı’ya müracaat ettik. Ama hala beklemedeyim. Bunu İnegöl halkının bilgisine sunuyorum. Bu adamların İnegöl’de ikamet ettiklerini duydum. Onlara sakın inanmayın”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş